Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑ: διπλό μεταγραφικό χτύπημα...


Σε δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, προχώρησε, η ΑΕ Χαλκίδας, χθές Κυριακή. Μετά από αρκετές συζητήσεις, οι διοικούντες την ΑΕΧ, μετά από προτάσεις του τεχνικού της ομάδας Αντώνη Αυλωνίτη, ήρθαν σε συμφωνία με δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές, που παρά τονεαρό της ηλικίας τους έχχουν σημαντικές και χρήσιμες, εμπειρίες.
Πρόκειται για τους:
1-ΔΕΛΟΛΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, 25 χρονών επιθετικό (Αιολικός-Ρόδος-Θεμιστοκλής, κλπ)
2-ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΑΝΤΩΝΗ, 22 χρονών, αμυντικό (Αγ. Παρασκευή, Λεωνίδιο, Άρτα, ΑΟ Πόρου)
Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΧ, προχωρούν με πολύ καλό ρυθμό και είναι σίγουρο, ότι στις 18/7, που θα ξεκινήσει η προετοιμασία το ρόστερ της ομάδας, θα είναι πλήρες. Καθημερινά γίνονται επαφές, οι παίκτες που ενδιαφέρουν την ΑΕΧ έχουν στοχοποιηθεί, γνωρίζαμε και γνωρίζουμε ποιοί είναι αυτοί οι στόχοι, όμως όπως είναι η πάγια αρχή μας, αν κάτι δεν έχει οριστικοποιηθεί (συμφωνία-υπογραφές) δεν δημοσιεύουμε κάτι.
Και φυσικά ας καταλάβουν κάποιοι ξυπνητζήδες, ότι εμείς ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να μπλεχτούμε σε ονοματολογία, αλλά ούτε να κάνουμε δημοσιογραφικές (''για να πουλήσουμε'') μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Γερά Παλλικάρια της Χαλκίδας!!!Δώστε και την ψυχή σας ακόμα για την ενίσχυση της ομάδας αν αυτό χρειαστεί!Όσο για τον κ.Αυλωνίτη εύχομαι ο Θεός να του δώσει δύναμη να κάνει επιτέλους το κάτι παραπάνω για την ομάδα της Πατρίδας του αφού την αγαπάει τόσο πολύ, τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία, που έιμαστε νέοι ακόμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή