Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑ: ...το 5ο, πετυχημένο ''χτύπημα''...!

Το 5ο κατά σειρά μεταγραφικό της απόκτημα, ανακοίνωσε η ΑΕ Χαλκίδα. Πρόκειται για τον 24χρονο, Χαλκιδέο, αμυντικό ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΤΖΟΥΝΗ, που για αρκετά χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Θήβας (Γ' & Δ' Εθνική) και είχε ξεκινήσει τη καριέρα του, από τις σχολές του Χαλκίνεου, πήγε στην Αρτάκη και στη συνέχεια στην ομάδα της Βοιωτίας. Πρόκειται για ικανότατο και με πολλά προσόντα και εμπειρίες ποδοσφαιριστή που αναμένεται να ισχυροποιήσει, σε μεγάλο βαθμό την αμυντική γραμμή της ΑΕΧ.
Παράλληλα, αναμένεται μέσα στις προσεχείς ημέρες, ν' ανακοινωθούν και κάποιες ακόμα νέες μεταγραφές, για την ενίσχυση της θέσης του τερματοφύλακα και όχι μόνο. Ήδη έχει επέλθει συμφωνία πλήρης, με δύο ικανότατους γκολκήπερ, απόμένουν μόνο τα τυπικά (η ''Α-Ε'' έχει τα ονόματά τους, όμως για καθαρά λόγους σκοπιμότητας και σεβασμού στην πηγή μας, δεν τα δημοσιοποιούμε).

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή μεταγραφή, αρχίζω όμως να φοβάμαι πως είναι αλήθεια αυτά που λένε πως η Χαλκιδα θα παίξει το ρόλο του παραρτήματος της Θήβας και δεν θα χαράξει δική της αυτόνομη πορεία πρωταθληματισμου στο περιφερειακο πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή