Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: τρία νέα αποκτήματα- Τη Δευτέρα ξεκίνημα...

Τρείς ακόμα ποδοσφαιριστές προστέθηκαν στο ρόστερ, της ΑΕ Χαλκίδα! Χτές, Παρασκευή (17/7) το βράδυ, στα γραφεία της ομάδας, παρουσία του προέδρου, Π. Τερτίπη, των διοικητικών συμβούλων, Νικ. Κακαβά, Γ. Τσεκούρα και Γιαν. Τζαφέρου, του τεχνικού Δ/ντή Στ. Μαστραντωνά και του προπονητή της ομάδας Αντώνη Αυλωνίτη, επήλθε η τελική συμφωνία και οι 3 παίκτες υπέγραψαν.
Τα τρία νέα αποκτήματα της ΑΕΧ είναι:
*ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΣ, 26 ετών
, αγωνίζεται στόπερ, έπαιζε στο Κρανίδι, ξεκίνησε τη καριέρα του στην Γερμανία (όπου γεννήθηκε), παίζοντας σε ομάδες Β' & Γ' Εθνικής εκεί, πρόσφατα επαναπατρίστηκε και αγωνίστηκε στο Κρανίδι.

*ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ, 20 ετών (αγωνίζεται σαν μικρός), παίζει στα χάφ, και αγωνιζόταν στην ομάδα του Μαρτίνου της Φθιώτιδας στην Δ' Εθνική.
και *ΚΑΚΑΒΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, 17 ετών τερματοφύλακας, ξεκίνησε από τη Σχολή της Νεάπολης Χαλκίδας, την περίοδο που πέρασε έπαιξε στον ΕΡΑΠΟ (Α-2 ΕΠΣΕ), ενώ έχει παίξει στην Μικτή Παίδων και είναι μέλος της Μικτής Νέων της ΕΠΣ Εύβοιας.
#στην φωτό (πάνω δεξιά): τα τρία νέα αποκτήματα της ΑΕΧ ποζάρουν αποκλειστικά για τον φακό της ''Α-Ε'': (από αριστερά) Σπύρος Γιάννου, ο διοικητικός σύμβουλος Γιώργος Τσεκούρας και οι νεαροί Θοδ. Αντωνίου και Θαν. Κακαβάς.
***ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Στο γήπεδο ''Τσαλίκη-Παπίλα'' θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, της ΑΕ Χαλκίδα, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που έρχεται. Ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Αυλωνίτης και οι συνεργάτες του, έχουν καλέσει τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται την Δευτέρα 20/7/09 στις 18.οο στο γήπεδο. Εκεί παρουσία της Διοίκησης, θα γίνει ο αγιασμός, η πρώτη γνωριμία παλιών και νέων παικτών και θ' ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.

1 σχόλιο:

  1. Μας δουλεύετε ρε παιδιά που τους βρήκατε αυτούς τους παίκτες; Εσείς λέγατε για δύο παίκτες με προϋπηρεσία στην Γ Εθνική που είναι; Με αυτούς θα πάρετε πρωτάθλημα; Μήπως αυτούς σας επέβαλε η παρέα του σταθμού της θήβας με την οποία ο κ.Αυλωνίτης διατηρεί άριστες σχέσεις; παραρτήματα έχει τόσα η Θήβα όπως φάνηκε και στο περσυνό πρωτάθλημα δεν χρειάζεται και την Χαλκίδα. Ας αποφασίσετε επιτέλους να χαράξετε δική σας αυτόνομη πορεία πρωταθληματισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή