Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑ: Στη δύναμή της ο Χαλάτσης...


Μπορεί να είναι μόλις 24 χρονών, όμως έχει αποκτήσει πολλές και χρήσιμες εμπειρίες, με τις οποίες, θα μπορέσει να βοηθήσει ο τερματοφύλακας, Σπύρος Χαλάτσης, την ΑΕ Χαλκίδα, στην οποία συμφώνησε, ν' αγωνίζεται από την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Σπ. Χαλάτσης, είναι όπως αναφέρθηκε, 24 χρονών, έπαιξε 2 χρόνια στον Φωκικό της Άμφισσας, πήγε για 2 χρόνια, στον Λεβαδιακό και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, έπαιξε βασικός τερματοφύλακας, στην ομάδα του Παναυπλιακού, αντίπαλος των ομάδων μας εκεί (Λουκίσια-Ηρακλής Ψ.) . Είναι γεγονός ότι Χαλάτσης έκανε σπουδαία χρονιά, ήταν από τους βασικούς συντελεστές, της παραμονής του Ναυπλίου στην κατηγορία και φυσιολογικά έγινε ''το μήλο της Έριδος'', από πολλές ομάδες. Μετά από αρκετές και δύσκολες διαπραγματεύσεις, ο Χαλάτσης τελικά συμφώνησε χτές το βράδυ να υπερασπίζεται την εστία της ΑΕ Χαλκίδα, στη νέα περίοδο.
Μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται ν' ανακοινωθούν 4 ακόμα μεταγραφές της ΑΕΧ, δύο από τις οποίες θα είναι παικτών κάτω των 20.

1 σχόλιο:

  1. Καλές οι μεταγραφές το θέμα είναι όμως τι θα κάνει η διοίκηση της Χαλκίδας και ο προπονητής που έχει άριστες σχέσεις με την παρέα του Σταθμου της Θήβας, θα χαράξει αυτόνομη πορεία πρωταθληματισμου ή θα γίνει ο τσάτσος της Θήβας για να κτυπήσει πχ την Ελευσίνα και να σιγουρέψει αυτή η ομαδουλα το πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή