Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: ...άνετα ο "ΗΡΑ" στον τελικό, 5-0 τους Καθενούς!


Κύπελλο Εύβοιας: 
...όπως αναμενόταν!
Χωρίς αμφιβολία ήταν μια άνιση μάχη, ανάμεσα σε δύο ομάδες που τις χωρίζουν 2 ολόκληρες κατηγορίες και όχι μόνο. Βέβαι η ομάδα των Καθενών έφυγε από την διοργάνωση του Κυπέλλου, με ψηλά το κεφάλι και με τον τίτλο ''της ομάδας -έκπληξη-'' και για τη φετινή διοργάνωση, αφού κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά! Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Γιάννη Φούρλη και τους παίκτες της, το ότι υποχρέωσαν σε ισοπαλία 1-1, τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής, Ηρακλή Ψ. στο πρώτο παιχνίδι, στους Καθενούς.Στον επαναληπτικό που έγινε σήμερα Σάββατο, σοβαρός και αποτελεσματικός ο "ΗΡΑ" έφτασε σε μία άνετη νίκη με 5-0 και έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Εύβοιας. Παρά το 5-0, η ομάδα των Καθενών, έπαιξε χωρίς φόβο και γενικά προσπάθησε και είχε σαν "ήρωα" τον έμπειρο τερματοφύλακα Πέτρο Βλάχο, που έπιασε πέναλτι του Κωνσταντάγκα στο 53' και γενικά έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. 
Τα γκόλ: 13'-34'-90' Κύρου, 15' Σέγγος και 54' Γούναρης. 
ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.: Ανδρέου, Γούναρης (63' Σπέης Γιώργ.) Κύρου, Κουρούπης, Μιχελής Κ. (58' Σπέης Παν.), Τσοκάνης, Λούκας, Σέγγος, Ανέστης (46' Κωνσταντάγκας) και Ταψής
ΚΑΘΕΝΟΙ:Βλάχος, Φούρλης, Πεππές, Καραγιάννης, Τσώκος Βασ. (63' Μπασινάς), Κικίδης, Σταμούλος, Έντισον (71' Καρκαλής), Μουτσιάκας Ν. (58' Τσώκος Θαν.), Λαγός, Παπαδόπουλος. 
***ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το παιχνίδι αργότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου