Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: "ΣΦΑΓΗ" του ΗΡΑΚΛΗ Ψ. στη ΜΑΓΟΥΛΑ, ήττα για τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ!














***ΑΣΤΕΡΑΣ Μαγούλας-   ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ...1-1
''Θεοί και Δαίμονες'' έπεσαν πάνω στον πρωτοπόρο Ηρακλή Ψ., για του ανακόψουν την πορεία πρός το όνειρο... Δεν τα κατάφεραν παρά το γεγονός ότι για 75 και πλέον λεπτά οι "πράσινοι" των Ψαχνών έπαιξαν με 10 παίκτες (κόκκινη στο 19' ο Α. Μεθενίτης, για ανύπαρκτο λόγο, ήταν εφεύρημα του διαιτητή που από το ξεκίνημα ''ψαχνόταν'' ν' αφήσει με παίκτη λιγότερο τον "ΗΡΑ"). Στο 17' ο Αντ. Κύρου με ασύλληπτο κεραυνό έκανε το 0-1!  Ο διαιτητής Σόβολος από την Λακωνία, φαίνεται ότι βρισκόταν στη Μαγούλα με "ειδική αποστολή"! Έτσι αμέσως μετά το γκόλ του "ΗΡΑ" άρχισε το ''θεάρεστο'' έργο του... Χειρούργησε ''χωρίς αναισθητικό'' τους Ψαχνιώτες (μεταξύ άλλων έκλεισε τα μάτια σε δύο περιπτώσεις πέναλτι-μάρς, που θα τα έδινε ακόμα και ο προπονητής των γηπεδούχων, Τζαλακώστας, στο 5' ''κλάδεμα'' του Τσοκάνη μέσα στη περιοχή και στο 44' όταν δύο αμυντικοί ''καπάκωσαν'' τον Κύρου πάλι μέσα στη περιοχή, ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει!). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 39' με τον Έβερετ σε 1-1. Δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε άθλο του Ηρακλή Ψ., το θετικό αποτέλεσμα και τους παίκτες του Αντ. Πριόνα, ήρωες, αφού κατάφεραν να σταθούν όρθιοι, μέσα στη ''ζούγκλα'' της Μαγούλας, αλλά και κόντρα σε έναν διαιτητή-"σφαγέα"... 
ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.: Μιχελής Α., Σφυρόπουλος (88' Σπανός), Μιχελής Κ., Κύρου, Κουρούπης, Γούναρης, Μεθενίτης Α., Τσοκάνης, Ανέστης, Σέγγος, Λούκας (67' Σιδηρόπουλος, 93' Καρατζάς). 
***ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΘΗΒΑ...0-2                                                         
Δυστυχώς αυτή τη φορά τα Λουκίσια, ήταν κατώτερα των δυνατοτήτων τους και των περιστάσεων και έτσι η ήττα ήρθε φυσιολογικά! Ήταν ένα παιχνίδι που δεν το ...κέρδισε η Θήβα, αλλά το έχασαν τα Λουκίσια! "Αδύναμος κρίκος" για τους "πορτοκαλί" τα πολλά και ανεπίτρεπτα λάθη στην άμυνα, η κακή λειτουργία στο κέντρο και η ''αφλογιστία'' της επίθεσης! Και όμως στο β' μέρος με αρκετά βελτιωμένα όλα αυτά, δεν βρέθηκε σε 4-5 κλασικές ευκαιρίες κάποιος από τους Μπασούκο, Ελευθερίου και Ζαφειρόπουλο, να εκμεταλλευτεί τις εκπληκτικές εμπνεύσει και τις πάσες ''πάρε-βάλε'' του αρχηγού Ηλία Παπαϊωάννου, που έκανε τους Θηβαίους άνω-κάτω (μόνο με φάουλ τον σταματούσαν) και που μαζί με τον Νίκο Ευσταθίου ήταν, μακράν, οι κορυφαίοι του  γηπέδου! 
Τα γκόλ της Θήβας: 15' Τσαλμάς...0-1 και 86' Μπατσούλης...0-2.
Στο 86' κόκκινη ο Ζαφειρόπουλος. 
ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Σύψας , Μπακλαγής, Μήτρο, Καραμπάς, Ευσταθίου Ν., Ρωμανός (46' Μπασούκος), Ντελέκος, Μυλωνάς, Ζαφειρόπουλος, Παπαϊωάννου, Ελευθερίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου