Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το νεο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή Ψ., Κ. ΚΟΤΑΡΕΛΑ.




Ο νεοαποκτηθής μεσοεπιθετικός του Ηρακλή Ψ. πλέον, Κώστας Κοταρέλας, είναι ένας ποδοσφαιριστής, πολύ γνωστός και με θητεία σε πρωτοκλασάτες ομάδες. Μάλιστα λίγο πριν τον αποκτήσει ο "ΗΡΑ", έχοντας λύσει το συμβόλαιό του, με τον Θερμαϊκό Θέρμης, συζητούσε με την Νίκη Βόλου (2ος όμιλος Γ' Εθνική-όπως έγραψε η έγκριτη Βολιώτικη εφημερίδα "Ταχυδρόμος του Βόλου''), μέσα από τα χέρια, της οποίας, τον ''άρπαξε'' κυριολεκτικά η ομάδα των Ψαχνών, κάνοντας αποφασιστική αλλά και δελεαστική ταυτόχρονα πρόταση. 
Η καριέρα του 30 μεσοεπιθετικού είναι πραγματικά πολύ πλούσια και ''γεμάτη'' ποδοσφαιρικά.
Ξεκίνησε από την ΛΑΡΙΣΑ (ερασιτέχνης αρχικά και για μια 3ετία επαγγελματία στην α' ομάδα ('97-2000).
Οι ομάδες που αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και διακρίθηκε φυσικά περισσότερο, ο Κ. Κοταρέλας, ήταν ο Πανηλειακός (2001-'05) και η Παναχαϊκή (2 φορές μεταγραφή). 
Επίσης ο Κ. Κοταρέλας έχει φορέσει τις φανέλες της Καλαμάτας (φωτό πάνω), του Πανελευσινιακού, του Εθνικού, του Ολυμπιακού Βόλου, του Αχαρναϊκού, του Θερμαϊκού Θέρμης και του Απόλλωνα Λάρισας.
Να σημειωθεί, ότι όλες οι ομάδες που αγωνίστηκε (εκτός από τον Απόλλωνα Λάρισας που ήταν Δ' Εθνική), έπαιζαν σε Β' και Γ' Εθνική, ενώ με τον Πανηλειακό ήταν στην Α' Εθνική, μία περίοδο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτά ''ψαρέψαμε'' για τον Κ. Κοταρέλα, τον μεσοεπιθετικό του Ηρακλή Ψ., ''σερφάροντας'' στο διαδίκτυο και ''σκαλίζοντας'' την βιβλιογραφία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου