Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.: ...συνέχεια στην προετοιμασία, μια ''ελεθέρας'' και μια υποσχετική!

Αυξάνουν ρυθμούς ο Αντ. Πριόνας και το επιτελείο του, στις προπονήσεις προετοιμασίας του Ηρακλή Ψ.. Η 3η στη σειρά προπόνηση έγινε και σήμερα στο γήπεδο των Ψαχνών (όλες οι προπονήσεις μέχρι την αναχώρηση για τον Αγ. Νικόλαο στο Βέρμιο, θα γίνονται στο γήπεδο των Ψαχνών). Οι παίκτες παρά την μεγάλη ζέστη είναι ευδιάθετοι και ανταποκρίνονται με ακρίβεια στο πρόγραμμα  της προπόνησης . Πρόβλημα τραυματισμού δεν υπάρχει κανένα.
***ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ και ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, σε δύο γκρούπ που θα ορίσει το προπονητικό τίμ, όλοι οι παίκτες θα περάσουν από Εργομετρικό Κέντρο της Αθήνας. 
***ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, δεν έμειναν στον Ηρακλή, Ανέστης Σουμελίδης, 22 χρ. που προερχόταν από τον Θρασύβουλο Φυλής (Β' Εθνική και ο πανήψυλος τερματοφύλακας Άγγελος Πάπαρης, που αγωνιζόταν στη Αναγέννηση Καρδίτσας, την απόκτησή του φρέναρε το στρατιωτικό.
***ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΗΡΑ", αποτελούν ο Θεόφιλος Σπανός (ήταν για τρία χρόνια στην ομάδα), που δεν θέλησε να παραμείνει σαν ερασιτέχνης (με τα σχετικά ''οδοιπορικά'') και να παίξει στην Γ' Εθνική (φωτό κάτω αριστερά) και ο Σπύρος Γκάβαλης (φωτό κάτω δεξιά), στον οποίο δόθηκε η ελευθέρας του.
***ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΑΝΙΚΟΣ στα Λουκίσια παραχωρήθηκε ο δεξίος οπισθοφύλακας του Ηρακλή Ψ. Παναγιώτης Σφυρόπουλος. Η Διοίκηση το "ΗΡΑ" ανατποκρίθηκε στη επιθυμία του παίκτη, να μπορέσει να παίξει σε ομάδα που θα έχει πολλές συμμετοχές και έτσι τον παραχώρησε για ένα χρόνο. Φυσικά ο παίκτης παραμένει και είναι επένδυση για το μέλλον της ομάδας των Ψαχνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου