Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ με ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ! Στις 18.οο...

Φιλικό παιχνίδι με ισχυρό, οπωσδήποτε αντίπαλο, δίνει σήμερα το απόγευμα η ο ομάδα του ΑΟ Χαλκίς στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο, στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Αντίπαλος του ΑΟ Χαλκίς, ο Εθνικός Αστέρας του Νίκου Παντέλη, μια παραδοσιακή δύναμη με ιστορία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (Α' και Β' Εθνική). Σίγουρα ο ΓΙώργος Ποδαράς που έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους, θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να δοκιμάσει το βασικό σχήμα, αλλά και όποιες εναλλακτικές λύσεις έχει στο μυαλό του. 
Το παιχνίδι θα γίνει στο Στάδιο Χαλκίδας, με ώρα έναρξης 18.00...
ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ η ιστοσελίδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ (www.paeasteras.gr):
Οι δοκιμές και οι αναζητήσεις συνεχίζονται από τον προπονητή του Εθνικού Αστέρα Νίκο Παντέλη και η ομάδα της Καισαριανής δίνει αύριο το απόγευμα ένα ακόμη τεστ. Συγκεκριμένα στις 6μμ στο γήπεδο της Χαλκίδας θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Άλλωστε ο έλληνας τεχνικός δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει τις δοκιμές, να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, αλλά κυρίως να αναζητήσει λύσεις, πριν από τα επίσημα παιχνίδια. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νίκος Παντέλης θα συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους παίκτες του και από εκεί και πέρα θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή με ποιους θα ξεκινήσει και στην συνέχεια θα κάνει πολλές αλλαγές.
Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα γυμνάσθηκαν και σήμερα το απόγευμα κανονικά, χωρίς προβλήματα και απουσίες, αφού κάποια μικροπροβλήματα που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό ξεπερνιούνται και οι κάποιοι ποδοσφαιριστές που έμειναν έξω, κυρίως για προληπτικούς λόγους, κάνουν πλέον αγώνα δρόμου για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Ο Παντέλης επιθυμεί να έχει όλες τις εναλλακτικές λύσεις στα χέρια του και να προχωρήσει απρόσκοπτα στο μοντάρισμα της ομάδας, κάτι που αισιοδοξεί ότι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου