Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΟΝΗΣ: 4ος στην Ευρώπη, στα 5 χλμ!

Ο Χαλκίδεός πρωταθλητής, το ''δελφίνι'' του ΝΟ Χαλκίδας, ο Θανάσης Χρόνης (φωτό δεξιά), για μια ακόμα φορά μας εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μεγάλων αποστάσεων, σε ανοιχτή θάλασσα, αυτή τη φορά με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας....
Στην πόλη Χόορν της Ολλανδίας, έγινε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας Εφήβων-νεανίδων. Στο ατομικό των 5χλμ., την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο Θανάσης Χρόνης του ΝΟΧ, ο Νίκος Σημαντήρας του Ολυμπιακού και η Βασιλική Παππά του Χαϊδαρίου και οι τρεις ως μέλη της Εθνικής ομάδας. 
Νικητής ο Βρετανός Άλεν, με 59.16.68, δεύτερος ο Ιταλός Σαντζούλο με 59.26.17, τρίτος ο, επίσης Ιταλός, Βανέλι, με 59.28.58 και τέταρτος ο Θανάσης Χρόνης, με 59.34.48. Ο Νίκος Σημαντήρας τερμάτισε 29ος ενώ η Βασιλική Παππά, εγκατέλειψε. Ο αγώνας έγινε με άσχημες καιρικές συνθήκες και βροχή, την ώρα του αγώνα με τον Θανάση Χρόνη στο τελευταίο χλμ. να κάνει την επίθεσή του για το μετάλλιο, αλλά παρά την προσπάθειά του, να μείνει τέταρτος, που είναι όμως μια μεγάλη διάκριση και επιτυχία, ενώ η συμπεριφορά κάποιων αθλητών Ιταλών και Εγγλέζων κάθε άλλο παρά καλή ήταν, αφού παρεμπόδισαν τον πρωταθλητή μας στην προσπάθειά του., με αποτέλεσμα, για 6΄΄ να χάσει την 3η θέση και να μην ανέβει στο βάθρο των νικητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου