Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Στο Βέρμιο ο Ηρακλής που δυνάμωσε και άλλο αμυντικά...!


Από σήμερα Σάββατο το μεσημέρι ο Ηρακλής Ψ., βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο στον Άγιο Νικόλαο, στο Βέρμιο, όπου η ομάδα θα συνεχίσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας της. Στην αποστολή συμμετέχουν 26 ποδοσφαιριστές, οι τρεις προπονητές (Α. Πριόνας-Π. Τοκπασίδης και ο γυμναστής Ν. Σαρρής), ο μασέρ και φυσικά ο πρόεδρος Γιώργος Στούπας, ο Γεν. Αρχηγός  Κώστας Γκαλούφας και ο Σάκης Ρουσσόδημος. Και από το απόγευμα μάλιστα ο "ΗΡΑ" ξεκινάει με φιλικό παιχνίδι, αντίπαλός του η Αναγέννηση Επανωμής. Το παιχνίδι θα γίνει στις 19.30, στο γήπεδο της Νάουσας.
Ο Αντώνης Πριόνας έχει στη διάθεσή του όλο το έμψυχο υλικό, ενώ αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του, ο έμπειρος αμυντικός Κώστας Καλλιμάνης. 
***Χθές Παρασκευή το βράδυ ολοκληρώθηκε ακόμα μια σημαντική, μεταγραφική κίνηση από τους ανθρώπους του Ηρακλή Ψ. Συμφώνησαν λοιπόν σε όλα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους ''πράσινους'' των Ψαχνών, ο 25χρονος Γιώργος Παπαϊωάννου (φωτό αριστερά), στόπερ και που θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την αμυντική γραμμή του "ΗΡΑ". Ο Γ. Παπαϊωάννου, αγωνιζόταν με τα χρώματα της Κορίνθου για μια 6ετία και ήταν από τους κορυφαίους, παίκτες των ''Ροσσονέρι'' της Κορινθίας... Ο Παπαϊωάννου  ενσωματώθηκε στην αποστολή του Ηρακλή, στο Βέρμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου