Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Τα Λουκίσια την πρόκριση, με 1-3!

VS...1-3
Μετά από  ένα αμφίρροπο α' ημίχρονο, όπου η Ερέτρια προηγήθηκε πολύ νωρίς (9'), αιφνιδιάζοντας τα Λουκίσια που ξεκίνησαν νωθρά, το παιχνίδι στο β' μέρος έγειρε καθαρά πρός την πλευρά των πιο έτοιμων, χωρίς αμφιβολία φιλοξενούμενων που έφτασαν σε μια άνετη τελικά νίκη με 1-3...
Στο 9' ο Ε. Τόρα πέτυχε με εντυπωσιακή προσπάθεια το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με 1-0, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι παίκτες του Βαγγ. Πεππέ έφταναν με αξιώσεις στην εστία του Πάπαρη, αναζητώντας και το 2ο γκόλ...! 
Οι φιλοξενούμενοι ανέβαζαν σιγά-σιγά ρυθμούς και στο 38' με τον Καραμπά, που είχε προωθηθεί, σε εκτέλεση κόρνερ του Χατζάκη έφεραν το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1.  Στο 41' μετά από θυμάσια ενέργεια του Μπακλαγή, η μπάλα έφτασε στον Ζαφειρόπουλο που πολύ ωραία έκανε το 1-2... Στο β' μέρος και στο 58' ο Τσιομπάνης με υποδειγματικό πλασέ και από πάσα-διαβήτη του Βαγγ. Γίγα έκανε το 1-3.
Άριστο το διαιτητικό τρίο Φώτη-Ματσούκα και Ρωμανού.
ΕΡΕΤΡΙΑ (Βαγγ. Πεπές): Ερμ. Τόρα, Φουρμούζης, Πεπές, Παναγιάρης, Κουρούπης (53' Νερούτσος), Ευγενίου (63' Κατσαρής), Μπασινάς, Παριανός (72' Σταματάκος), Τόρα Ε., Κοκκάλας και  Βλάχος.

ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Πάπαρης, Μπακλαγής, Καρλατήρας (83' Μαργέτης), Ευσταθίου Νίκ., Καραμπάς, Χατζάκης, Ντάμπος (70' Ευσταθίου Αλ.), Γίγας, Τσιομπάνης, Σπανός (62' Ελευθερίου), Ζαφειρόπουλος.


***Θ' ακολουθήσει Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου