Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Δ’ ΕΘΝΙΚΗ- ...ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ‘’ΓΙΝΟΝΤΑΙ’’...ΔΥΟ!

Στην πρεμιέρα του φετινού Μαραθώνιου της Δ΄Εθνικής, τα πράγματα ξεκίνησαν καλά με την δίκαιη αλλά δύσκολη νίκη του
ΑΟ Χαλκίς (Μόνος, Κουμπουλής, Γκάβαλης -60’ Κοτρόζος- , Τσούτης, Μπόκαρης, Κηρύκος, Μαστρογιάννης-46’ Βεζυρτζόγλου-, Σταματάκος, Καραχάλιος -72’ Γιογιός-, Δασκαλάκης,  Παπαϊωάννου),
1-0 το Δήλεσι , με εύστοχο πέναλτι του Παπαϊωάννου (στο 80’), ήρθε η ήττα των

Λουκισίων (Μπόλμπασης -46’ Λεμονής-, Σφυρόπουλος, Σπανός Θ.-56’ Ελευθερίου- Καραμπάς, Ευσταθίου Ν., Ζαχαριάς, Γίγας, Τσιομπάνης, Σπανός Κ. -65’ Κωστακιώτης-, Χατζάκης, Ζαφειρόπουλος), στον Πόρο από την τοπική ομάδα, μια ήττα άδικη σ’ ένα παιχνίδι που οι ‘’πορτοκαλί’’ δικαιούντο περισσότερα, αλλά τους τα στέρησε η διαιτησία, που ήταν εχθρική.
Αμέσως όμως μετά την λήξη των παιχνιδιών άρχισε το ‘’σήριαλ’’ του ΑΟ Χαλκίς! Ο Γιογιός που μπήκε αλλαγή στην θέση του Καραχάλιου στο 72’, ‘’κουβάλαγε’’ από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, σαν παίκτης του Ολυμπιακού Λιοσίων στην Δ’ Εθνική, ποινή 2 αγωνιστικών από κίτρινες κάρτες…  Υπήρξε ένα όργιο φημών, ότι υπέβαλε, …δεν υπέβαλε…, θα υποβάλει ένσταση το Δήλεσι, χωρίς κανείς να γνωρίζει τίποτα, συγκεκριμένο. Εμείς εδώ παρ’ ότι αυτό ήρθε στην αντίληψή μας πολύ γρήγορα, κρατήσαμε στάση αναμονής, ούτε βούκινο το κάναμε στα Αθνηναϊκά ΜΜΕ, ούτε στον ανταγωνισμό της ‘’πρωτιάς της είδησης’’ μπήκαμε. Όπως και νά 'ναι τις ομάδες της Εύβοιας στις Εθνικές κατηγορίες τις θεωρούμε και είναι οι ''δικές'' μας ομάδες...! Γνωρίζαμε ότι ένστση δεν είχε υποβληθεί και ότι υπήρχαν κάποιες διεργασίες… Τελικά οι του Δηλεσίου, υπέβαλα σήμερα Τρίτη την  ένσταση ‘’κακής συμμετοχής’’ για τον Γιογιό, σε βάρος του ΑΟ Χαλκίς και αναμένεται τώρα από την  ΕΠΟ να οριστεί η ημέρα της εκδίκασής της… Εάν ο ΑΟ Χαλκίς τιμωρηθεί (το πλέον πιθανό), τότε χάνει τους 3 βαθμούς που πήρε (δεν αφαιρείται επιπλέον βαθμός ή βαθμοί) και υπάρχει και πρόστιμο 3000 €.

2 σχόλια:

  1. Κάνετε ένα λάθος κύριε Αποστολιδη το πρόστιμο σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 11 του Καπ ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων είναι ΩΣ 3000 ευρώ όχι 3000 ευρώ ακριβώς όπως το εκφράζεται. Επομένως το πρόστιμο θα μπορουσε να ειναι και 1000 ευρώ (το πιο πιθανό) όπως γίνεται συνήθως σε παρόμοιες περιπτώσεις. Στεναχωρήθηκα και εγώ για την ανικανότητα κάποιων προσώπων που οδήγησαν την ομάδα σε άδοξο τέλος για φέτος γιατί ήμουν στο γήπεδο και παρακολουθησα τον αγώνα μαζί με τους φιλάθλους του ΑΟΧ. Τελικά σήμερα σωστός επαγγελματίας δεν υπάρχει έχει γεμίσει ο τόπος με άχρηστους και ανίκανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή