Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: ...όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Ψαχνά την Κυριακή!

Τους χωρίζει μόλις ένας πόντος! Τον ''δικό μας'' τον νεοφερμένο στις επαγγελματικές κατηγορίες, Ηρακλή Ψ. και την πολύπειρη στις μεγάλες κατηγορίες (και με Ευρωπαϊκές μάλιστα περγαμηνές) ομάδα της Πάτρας, την Παναχαϊκή του γνωστού μεγαλοδικηγόρου Αλέξη Κούγια... Οι δυο ομάδες συναντώνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους, σε επίσημο παιχνίδι... Φυσικά οι Πατρινοί και για την φετινή αγωνιστική περίοδο έχουν στόχο την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία. Ο εντυπωσιακός φέτος Ηρακλής, θέλει να ''σώσει'' την παρτίδα όσο γίνεται γρηγορότερα και να νιώθει άνετα... Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για ένα σπουδαίο παιχνίδι, που θ' αποτελέσει μαγνήτη για τον φίλαθλο κόσμο της Εύβοιας, ο οποίος αναμένεται να κατακλείσει το Στάδιο των Ψαχνών την Κυριακή... Φυσικά σ' αυτούς θα πρέπει να υπολογιστούν και οι φίλοι της 
Πατρινής ομάδας, που την ενισχύουν πάντα και στα εκτός έδρας παιχνίδια... Ο Αντ. Πριόνας και οι συνεργάτες του για το Κυριακάτικο παιχνίδι (15.οο ώρα έναρξης), έχουν ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές και πανέτοιμους να ''ριχτούν στην μάχη'', Επιστρέφει φυσικά ο χαλκέντερος αμυντικός του "ΗΡΑ", Κώστας Καλλιμάνης που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από κάρτες, ενώ μοναδικός απών θα είναι ο τραυματίας Βασ. Ανέστης. Όσον αφορά την 11άδα της Κυριακής πιθανότερη είναι αυτή της περασμε΄νης Κυριακής με την προσθήκη του Καλλιμάνη φυσικά:
**τερματοφύλακας: Θαν. Μιχελής, **ακραίοι οπισθοφύλακες: Ζουλιώτης και Μπαλαμπάνης (ή Γούναρης), **στο κέντρο: Θαν. Μεθενίτης, Τάσος Μάτσος, Τάσος Τσοκάνης, Βαγγ. Ντελέκος (ή Γούναρης) και **επιθετικοι: Σέγγος, Τριανταφυλλάκης. 

1 σχόλιο: