Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Δ' Εθνική: ....ανετος ο ΑΟ Χαλκίς, ''βούλιαξε'' στο Άργος η Θήβα, 2η η Εν. Μιδέας!

Η Μαγούλα κερδίζοντας με 1-3 στην Τρίπολη τον Παναρκαδικό, εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στον 7ο όμιλο της Δ' Εθνικής! Στη 2η όμως θέση είχαμε αλλαγή φρουράς! Την Θήβα που γνώρισε την ήττα στο Άργος, διαδέχθηκε η Ένωση Μιδέας, που πέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Δάφνης Ερυθρ.! Σίγουρα το ''κυνήγι του θυσαυρού'' της 1ης θέσης και του εισιτηρίου για την Γ' Εθνική, αποκτά νέο μεγάλο ενδιαφέρον, με τους ίδιους πάντα πρωταγωνιστές, Μαγούλα, Εν. Μιδέας και Θήβα. Όσο για τους εκπροσώπους μας, ο ΑΟ Χαλκίς πέτυχε άνετη νίκη με το Δρέπανο και ανρριχήθηκε στην 4η θέση, ενώ τα Λουκίσια, έκαναν το ρεπό τους και ξαναρίχνονται στη μάχη, γεμάτα αισιοδοξία...
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ το ΠΑΙΧΝΙΔΙ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ & ΦΩΤΟ...
***ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ...3-0: 
...με συνοπτικές διαδικασίες!
Δεν δυσκολεύτηκε ο ΑΟ Χαλκίς να κάμψει την  αντίσταση του Αστέρα Δρεπάνου, που παρατάχθηκε στο γήπεδο για να φέρει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα στο Στάδιο της Χαλκίδας! Ο ΑΟ Χαλκίς, με τον αέρα της σαφώς καλύτερης ομάδας, αλλά και με την ψυχολογία στα ύψη από την εκπληκτική νίκη μέσα στη Μαγούλα, δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο άνετο 3-0, που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο με λίγη προσοχή!
-τα γκολ: 10' Ξευγένης 1-0, 21' αυτογκολ Καχριμάνης 2-0, 90' Παπαϊωάννου 3-0.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Μόνος, Τούρλας, Γούναρης, Γκιτζάλης, Μπόκαρης, Κουμπούλης (78' Κηρύκος), Μαστρογιάννης, Μπουτσικάκης (88' Ταυταρίδης), Ξευγένης (82' Γκάβαλης), Δασκαλάκης, Παπαϊωάννου.
---4 φωτό από το παιχνίδι του Σταδίου από τον φακό του Γιάν. Δαλιάνη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου