Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Α.1 ΕΠΣΕ: ... νίκη γοήτρου για την ΔΡΟΣΙΑ, επί της πρωταθλήτριας ΚΥΜΗΣ! ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ στη μάχη της παραμονής!


Αυλαία στο πρωτάθλημα της Α.1 ΕΠΣΕ για το 2010-11!  Η ΚΥΜΗ μετά από προσπάθεια 4 χρόνων κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας και πήρε το εισιτήριο για την Δ' Εθνική, η ΔΡΟΣΙΑ το πάλεψε δυνατά και έφτασε σε από σταση αναπνοής, τελειώνοντας το πρωτάθλημα, έχοντας τουλάχιστον την ικανοποίηση ότι δεν έχασαν από την πρωταθλήτρια Κύμη (1-1 & 1-0) και το αξιοσημείωτο είναι το ότι και στα δυο παιχνίδια, σκόρερ ήταν ένας παλιός παίκτης της Κύμης ο Γρηγ. Μαυρίδης!
Δεν είχαμε όμως ομαλή εξέλιξη στην μάχη της παραμονής! Η παραμονή τελικά στην κατηγορία δεν παίχτηκε στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά παίχτηκε στα χαρτιά!!!  Ήταν τοι χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος, σ' αυτό το θέμα! Ο ΟΛΥΜΠΟΣ Γυμνού, που φέτος έκανε εντυπωσιακή πορεία, πήγε στον Ν. Πύργο να παίξει με τους ΩΡΕΟΥΣ, κάνοντας όμως ένα παιδαριώδες λάθος οι διοικούντες του, ξέχασαν να πάρουν την κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών!!! Έτσι οι γηπεδούχοι πήραν άκοπα τους υπερπολίτιμους πόντους και έσωσαν την παρτίδα, ενώ η ΔΟΞΑ Προκοπίου, παρά το εντυπωσιακό 5-0 επί της ΑΕ Χαλκίδας, αποχαιρέτισε την κατηγορία, με την πίκρα όχι μόνο του υποβιβασμού αλλά και αυτήν του ότι δεν της δόθηκε η ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι μέσα στο γήπεδο...! 
Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του πρωταθλήματος που τελείωσε είναι το ότι οι δύο ομάδες που αποχαιρέτισαν την κατηγορία, ΔΟΞΑ Προκ. & ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ είχαν ανδειχθεί την περίοδο 09-10, πρωταθλήτριες με περίπατο και είχαν επανέλθει στην Α.1 ΕΠΣΕ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου