Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΟΔΗΓΙΕΣ και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ της ΕΠΣΕ για το ΜΠΑΡΑΖ της Α.2!

...και επειδή ''ο φόβος φυλάει τα έρημα...'' (βλέπε τελικός -;- Κυπέλλου Ελλάδας), αλλά και επειδή, ορθότατα, η διοίκηση της ΕΠΣ Εύβοιας, θέλει να διασφαλίσει, πρώτα απ' όλα το κύρος του αγώνα, τους θεατές που θα τον παρακολουθήσουν, αλλά και τους διαγωνιζόμενους, ''...μαγείρεψε πριν πεινάσει''! Και φυσικά το ''μαγείρεμα'' αυτό δεν είναι άλλο, από την αυστηρή ''νότα'' που έβγαλε, σχετικά με τις θέσεις των θεατών, τα πανό, όλα τα φονικά αντικείμενα (βεγγαλικά, κροτίδες, φωτοβολίδες κλπ)! 
ΟΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ η επισημάνσεις και οι ΟΔΗΓΙΕΣ της ΕΠΣΕ είναι ξεκάθαρες...
Τα σωματεία ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, αν δεν θέλουν να πετάξουν στα σκουπίδια, τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς... Έτσι απλά ούτε αστυνομίες, ούτε ''σεκιουρητάδες'' ούτε τίποτα, η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ στις ΟΜΑΔΕΣ... Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους ανθρώπους της ΕΠΣΕ, για πολύ σωστή τους απόφαση...!
---ΟΙ "ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ'' της ΕΠΣΕ:
Στα πλαίσια της διασφάλισης των προϋποθέσεων για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα κατάταξης 08.05.2011 μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ & ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ στο Ενωσιακό γήπεδο ώρα 17:00 και λόγω της κρισιμότητας του, σας γνωρίζουμε και εφιστούμε τη προσοχή για τα παρακάτω :
Οι φίλαθλοι των ομάδων που θα προσέλθουν στο γήπεδο, θα παραμείνουν, καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε χώρο που έχει καθορίσει η Ένωση μας και που εκπρόσωπος μας, θα υποδείξει την ημέρα τελεσής του.
Συγγεκριμένα : οι φίλαθλοι της ομάδας του ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ θα παραμείνουν στη δεξίά πλευρά του γηπέδου, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ & ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ στην αριστερή πλευρά (στο χώρο δεξιά και αριστερά της εξεδρας).
Να μην επιτραπεί σε κανέναν η καύση πυρσών και ρίψη βεγγαλικών, κροτίδων ή φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο ή στον περιβάλλοντα χώρο ή στην εξέδρα και στο χώρο των θεατών.
Να μην αναρτηθούν πανό με συνθήματα και προσβλητικές εκφράσεις που θα διεγείρουν την αντίδραση των θεατών του αγώνα με κίνδυνο βίαιων εκδηλώσεων.
Επειδή απο το αποτέλεσμα του παραπάνω αγώνα θα κριθεί η άνοδος ενός σωματείου στην Α1 κατηγορία, ζητάμε και απο τα δύο σωματεία να συμβάλουν στην ομαλή και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή του και να προστατέψουν το κύρος και την αξιοπιστία του αθλήματος.
Παρακαλούμε θερμά, να εφαρμοστούν τα παραπάνω και ευχόμαστε και στα δύο σωματεία ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου