Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΒΟΛΛΕΪ ΑΓΕΧ: ΜΠΡΑΒΟ!!! την 2η θέση οι ''μπόμπιρες''!


---ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ της ΑΓΕΧ!
Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ομάδα Παμπαίδων της ΑΓΕΧ στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος που έγινε στο Ολυμπιακό χωριό, από την ομάδα του Κολλεγίου της Αθήνας και έτσι κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα... ---ΠΑΡΑΚΟΛΥΘΗΣΤΕ στη ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ και ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το final-4 
Το ξεκίνημα ήταν ονειρεμένο με την ΑΓΕΧ να παίζει καταπληκτικό βόλλευ και να παίρνει το σέτ με 25-15! Στη συνέχεια η απόδοση έπεσε και το Κολλέγιο απάντησε με το ίδιο νόμισμα παίρνοντας το δεύτερο σέτ με 25-13. Στο τρίτο σετ αν και η ΑΓΕΧ είχε μείνει πίσω επανήλθε αλλά κάποια διαιτητικά λάθη της στέρησαν την ανατροπή και το σέτ έληξε με 25-22. Το Κολλέγιο πήρε και το τέταρτο σέτ με 25-20 και τη νίκη.
 Με την ΑΓΕΧ του Αργύρη Μάρκου στο final-4 αγωνίστηκαν οι: 
Αδάμ Ο., Μανδηλάρης Β., Σφυρίδης Ι., Μανδηλάρης Α., Κοντούλης Κ., Συνόδης Ε., Μανδηλάρης Σ., Πατέρογλου Ι., Μαργωμένος Σ. και Πνευματικός Ν.
ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Αρμόνης Α., Αρμόνης Π., Γόντικας Γ., Μωυσής Ε., Θεοχαρόπουλος Γ., Λειβαδάς Β, Νικολάου Λ., Κουτσομύτης Α., Καλοπίσης Κ., Λυμπερόπουλος Φ., Χαλκούσης Γ., Νικολόπουλος Ν.
Το φωτορεπορτάζ από τον τελικό...:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου