Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Δ' Εθνική: ...θριαμβευτικό φινάλε και για τους ''δύο''!

---ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο τις ΝΙΚΕΣ των ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ...
---ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΒΡΑΣΙΕΣ...3-0
...ιδανικό φινάλε!
Πραγματοποιώντας μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα των Λουκισίων, έκλεισε την καταπληκτική φετινή χρονιά, μπροστά στους φίλους της, κερδίζοντας άνετα τις Βρασιές, με 3-0! Ήταν το ιδανθκότερο φινάλε στην καλύτερη από τις υπόλοιπες 3 χρονιές της παρουσίας των ''πορτοκαλί'' στην Δ' Εθνική...! Στο παιχνίδι της Κυριακής, είχαμε παράσταση για ένα ρόλο, καθώς οι παίκτες του Γιαν. Καραμπά, κυριάρχησαν απόλυτα στο γήπεδο, πέτυχαν 3 γκολ στο α' μέρος, ενώ στη συνέχεια έχασαν ευκαιρίες γι' ακόμα μεγαλύτερο σκορ...
Στο 30' ο Βαγγ. Γίγας, στο 33' και 40 ο Βασ. Τσιομπάνης, σκόραραν για τα Λουκίσια! Στο β' μέρος το show-Τσιομπάνης συνεχίστηκε, όμως ο επιθετικός των Λουκισίων δεν μπόρεσε να βρει δίκτυα...
Λουκίσια (Γιαν. Καραμπάς): Πάπαρης, Σφυρόπουλος, Μπαρκόσης, Καραμπάς, Ζαχαριάς, Ευσταθίου Ν., Γίγας, Δήμου, Σπανός Κ. (60’ Παπαδόπουλος), Τσιομπάνης (79’ Καρλατήρας), Νταμπός (70’ Μήτρου).
 Βρασιές: Βασιλειάδης, Καλατζής, Κορολόγος, Παππάς, Παρασκευάς, Αδάμης Δ., Μπακάλης (52’ Μαντέλος), Αδάμης Ι. (73’ Τσολάκος), Παπαδόπουλος (52’ Μπάρλας), Δημάκος, Αλεξίου. 
---ΚΡΑΝΙΔΙ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ...2-6
   ...''κονσέρτο για πολυβόλα''!
Δεν είχαν να χάσουν τίποτα οι δυο ομάδες στο παιχνίδι αυτό...! Οι γηπεδούχοι μετά από αρκετά χρόνια πολύ καλής παρουσίας, στην Δ' Εθνική αποχαιρετούν την κατηγορία, ενώ αντίθετα ο ΑΟ Χαλκίς, νεοφώτιστος -φέτος- στην Δ' Εθνική και έχοντας ''σώσει'' την παρτίδα εδώ και αρκετό καιρό, έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο και πρόσφεραν γκολ και θέαμα...!
Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πιο ενθουσιώδεις και πιο εύστοχοι, έτσι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-1, παρά το γεγονός ότι οι Χαλκιδέοι, ήταν καλύτεροι, αλλά άστοχοι...!
Στο β' μέρος με την είσοδο του bomber-Παπαϊωάννου, τα πράγματα άλλαξαν άρδην και οι ''Νερατζούρι'', ξέσπασαν και κέρδισαν τελικά με το εντυπωσιακό 2-2... Ήταν και για την με πολλές περιπέτειες φέτος, ομάδα της Χαλκίδας, το ιδανικότερο φινάλε...!
Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Τζώρτζης (20’), Κρητικός (40’), ενώ για τους φιλοξενούμενου οι Δασκαλάκης (30’), Μαστρογιάννης (50’, 90’), Παπαιωάννου (65΄), Μιχάλαρης (68’, 73’).

---ΚΡΑΝΙΔΙ :  Διαμαντής, Τσιρτσίκος, Νικόδημος Α. (72’ Γαλανόπουλος), Νικόδημος Δ., Κρητικός, Λαύκας, Κιρτάκης, Δειμέζης (72’ Μπίμπας), Τζώρτζης, Μπουγιούρας, Σταματέλος (81’ Μερεμέτης).
---Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ (Παν. Σκόνδρας): Μυτακίδης, Αναστασίου (46’ Μιχάλαρης), Μεταξάς, Τσούτης, Μπόκαρης (76’ Κολιόπουλος), Γούναρης, Ταυταρίδης, Κύρηκος (46’ Παπαιωάννου), Μαστρογιάννης, Δασκαλάκης, Μπακρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου