Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Προσφυγή για τον… υποβιβασμό! ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!



Η συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Δ’ Εθνικής, ετοιμάζεται να κάνει προσφυγή κατά της απόφασης της ΕΠΟ, να αυξηθούν οι ομάδες που υποβιβάζονται.
Στις 26 Νοεμβρίου 2010, η Ελληνική Ομοσπονδία πήρε την απόφαση την φετινή περίοδο να υποβιβαστούν περισσότερες ομάδες, κάτι που στην ουσία δεν προβλέπεται από τον ΚΑΠ. Όταν βγήκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος τον περασμένο Αύγουστο, δεν αναγραφόταν ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβάζονταν από κάθε όμιλο, καθώς αναφερόταν ότι ο προβιβασμός των ομάδων θα καθοριζόταν κατά την κατάρτιση των ομίλων.
Πατώντας σε αυτή την παρατυπία, όπου οι ομάδες ενημερώθηκαν για το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν τρεις μήνες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, οι ομάδες ζητούν να μην ισχύσουν οι φετινές τροποποιήσεις.
Για το λόγο, η συντονιστική επιτροπή ετοιμάζεται για προσφυγή κατά της απόφασης της ΕΠΟ, με τον δικηγόρο κ. Λίβα να δηλώνει αισιόδοξος για την εκδίκαση της προσφυγής. Έτσι λοιπόν, οι περισσότερες από τις ομάδες που έχουν υποβιβαστεί στα τοπικά πρωταθλήματα των νομών τους, βρίσκονται σε εγρήγορση και ετοιμότητα και καθυστερούν τις διακοπές τους για το λόγο αυτό.                                                                                                                              
onsports.gr-Σοφία Λυσιόβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου