Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΒΟΛΛΕΪ: ...ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ στο FINAL-4 οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ!


Μεγάλη εμφάνιση από τους Παμπαίδες της ΑΓΕΧ που νίκησαν τη Σχολή Μωραϊτη και τη διαιτησία (3-2) στο ΔΑΚ Χαλκίδας εξασφαλίζοντας έτσι την 2η θέση και την είσοδο στο Final-4. *ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ για τον ΑΓΩΝΑ
Η ΑΓΕΧ μπήκε δυνατά στο μάτς και με όπλο το σερβίς και την υποδοχή πήρε τη διαφορά, αλλά έπαθε μπλακ-αουτ και σε συνδυασμό με τα διαιτητικά λάθη η Σχ. Μωραϊτη πέρασε μπροστά. Η ομάδα της Χαλκίδας επανήλθε και τελικά πήρε το πρώτο σέτ με 25-23. Στο δεύτερο σετ η ομάδα μας δεν μπήκε ποτέ και οι φιλοξενούμενοι το πήραν με 25-13. Στο τρίτο σετ κορυφώθηκαν τα διαιητικά όργια κάνοντας το γήπεδο να βράζει και η Σχ. Μωραϊτη τελικά το πήρε με 25-22. Αφινιασμένοι οι παίχτες της ΑΓΕΧ δεν άφησαν τη διαιτησία να τους κλέψει το μάτς, πήραν το τέταρτο σέτ με 25-14, το ταϊ-μπρεϊκ με 15-11και τη νίκη.

Για την ΑΓΕΧ του Αργύρη Μάρκου αγωνίστηκαν οι: Μανδηλάρης Β., Αδάμ,Σφυρίδης,Μανδηλάρης Α.,Πνευματικός και Συνόδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Kοντούλης, Μαργωμένος, Πατέρογλου, Οικονόμου και Μανδηλάρης Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου