Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Football League& Football League-2: ''ενστασιολογίας'' το ανάγνωσμα! Σε απόλυτη ετοιμότητα ο "ΗΡΑ"!


Football  League-2: 
*ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.: ...σε πλήρη ετοιμότητα
Σε αναμονή των εξελίξεων της απίστευτης ''ενστασιολογίας'' σε Β' και Γ' Εθνική, ο "ΗΡΑ" περιμένει να σταθεροποιηθεί και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, προετοιμαζόμενος παράλληλα για τα σημαντικά μπαράζ, όπου ελπίζει και πιστεύει, η ομάδα των Ψαχνών, να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στην Β' Εθνική... Οι καθημερινές προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ την περασμένη Τετάρτη ο Ηρακλής έδωσε ακόμα ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι παίζοντας, στην Αθήνα με την Ηλιούπολη. Οι Ψαχνιώτες έκαναν πάρα πολύ καλή εμφάνιση, ο Αντ. Πριόνας χρησιμοποίησε περί τους 20 παίκτες και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, το αποτέλεσμα, για την ιστορία, ήταν ισόπαλο 2-2 (Ανέστης και Φαρούκ τα γκολ). Μοναδικός απών για τον Ηρακλή Ψ, ο Μάριος Σέγγος, που έχει αποθεραπευθεί και έχει ξεκινήσει, με συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς,   την προετοιμασία για την επανένταξη, στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων...
---...απορρίφθηκε η ένσταση της Καλλονής

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League 2 συζήτησε την ένσταση της Καλλονής κατά του Εθνικού Φιλιππιάδας σχετικά με πλαστά πιστοποιητικά. 
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, η Πειθαρχική Επιτροπή απήλλαξε τον Εθνικό Φιλιππιάδας και απέρριψε την ένσταση της Καλλονής. Αξίζει να σημειωθεί πως η Καλλονή δεν παρέστη να υποστηρίξει την υπόθεση.
Football League

...στην κόψη του ξυραφιού!

Με άμεσο υποβιβασμό στη Γ' Εθνική κατηγορία κινδυνεύουν Εθνικός και Ιωνικός, καθώς οι δύο ΠΑΕ έλαβαν την ...Πέμπτη από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League προθεσμία ως την προσεχή Τρίτη για να καταθέσουν υπομνήματα σχετικά με την υπόθεση των πλαστών φορολογικών ενημεροτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου