Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΟ ΚΥΜΗΣ: ...''εκλεισε'' τον πολύπειρο Γιώργο Σαββίδη!

Ο Γιώργος Σαββίδης, είναι ο 2ος ποδοσφαιριστής που ''έκλεισε'' συμφωνία με τον ΑΟ Κύμης, όπως μας πληροφόρησε, ο πρόεδρος Παναγ. Θωμάς, μετά τον σέντερ-φορ του Ταμυναϊκού Βασίλη Τσαλιαγκό. Ο πολύπειρος μέσος, ήταν στο έμψυχο δυναμικό του Ασπροπύργου (Γ' Εθνική), μάλιστα από τα μέσα περίπου του πρωταθλήματος, όταν απομακρύνθηκε από την ομάδα της Δυτ. Αττικής ο προπονητής Ζόραν Γέφτοβιτς, ο Γ. Σαββίδης, είχε αναλάβει και εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία χρέη προπονητή. 
Ο Γιώργος Σαββίδης, στα Ψαχνά με τον Αντ. Πριόνα,
μετά τον αγώνα Ηρακλής-Ασπρόπυργος 3-2,
την τελευταία αγωνιστική της Γ' Εθνικής, όπου το
νέο απόκτημα της Κύμης, έκανε χρέη προπονητή.
Ο Γιώργος Σαββίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Καστοριάς και το 1991-92 κάνει το ντεμπούτο του στην α' ομάδα των ''γουναράδων'' στην Β' Εθνική.
 Ακολουθούν 6 χρόνια σε Α'-Β' και Γ' Εθνική βασικό στέλεχος της Καστοριάς και το '97-'98 μεταπηδά στην σπουδαία τότε, ομάδα των ΛΥΚΩΝ-ΗΛΤΕΞ της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια ('98-'99) και για οκτώ χρόνια αγωνίζεται με τα χρώματα της Καλλιθέας, σε Β' και Α' Εθνική (2004-05)! Επόμενος σταθμός  η ομάδα του Εργοτέλη στην Β' Εθνική  (2005-06). 2006-07 ένα γρήγορο πέρασμα από τον Εθνικό Αστέρα  και στα μέσα της περιόδου, πάει στην Καστοριά (Β' Εθνική). Ακολουθεί η περίοδος 2007-08 με τα χρώματα του ΠΑΣ Κόρινθος. Από το 2008 και μέχρι τώρα ήταν στο δυναμικό του Ασπροπύργου, σε Δ' και Γ' Εθνική.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου