Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΜΙΟ Ο "ΗΡΑ"... ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...


Ένα 10ήμερο στον Άγ. Νικόλαο της Νάουσας, στο Βέρμιο, έγινε το 2ο και πολύ βασικό, μέρος της προετοιμασίας του Ηρακλή Ψ.  Εκεί ο Αντώνης Πριόνας και οι συνεργάτες του (φωτό πάνω δεξιά), Πάνος Τοκπασίδης, Νίκος Σαρρής και Δημήτρης Καραγιάννης, είχαν την ευκαιρία, κατ’ αρχήν να έχουν πλήρες το ρόστερ της ομάδας και μάλιστα με εξαιρετικής ποιότητας παίκτες και κατά δεύτερο να δουλέψουν με αυτούς τους παίκτες, απερίσπαστοι, σε πολύ ωραίο και δροσερό περιβάλλον, πάνω στα πλάνα που έχουν σχεδιάσει… Όλα πήγαν πολύ καλά και το σπουδαιότερο ήταν το ότι η ομάδα επέστρεψε χωρίς την παραμικρή απώλεια, όλοι οι παίκτες δηλαδή επέστρεψαν γεροί, δυνατοί και πανέτοιμοι, για την συνέχεια...
-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ Ψ.
Η αποστολή του Ηρακλή, επέστρεψε από την Νάουσα, το Σάββατο και όπως ήταν φυσικό ο προπονητής Αντ. Πριόνας, έδωσε ρεπό στους παίκτες, τους συνεργάτες και στον …εαυτό του, για τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης από την σκληρή προετοιμασία. 

Ο "ΗΡΑ" στο Βέρμιο, σε πλήρη παράταξη, σε μια φωτό τραβηγμένη ''στα γρήγορα''...
Οι παίκτες του ‘’ΗΡΑ’’ επιστρέφουν σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ από την Τετάρτη (31-Αυγ.) ρίχνονται στην μάχη των φιλικών αγώνων, που θα δώσουν την ευκαιρία στο τεχνικό team, να …’’παντρέψει’’ τους παλιούς με τους νεοφερμένους και να μοντάρει τον νέο Ηρακλή, για να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο νέο πρωτάθλημα, της Β’ Εθνικής (όπως δείχνουν τώρα τα πράγματα και αν τα γνωστά ‘’μαγειρεία’’ δεν πάρουν και πάλι κάποιες αποφάσεις ‘’τραβεστί’’)…
Μιλώντας χθες με τον τεχνικό της ομάδας των Ψαχνών, Αντώνη Πριόνα, σχετικά με την προετοιμασία και το υλικό της ομάδας, αυτός μας τόνισε:
Αντώνης Πριόνας
‘’Αρχικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα. Ήταν ότι ακριβώς ζητούσαμε και η διοίκηση λειτούργησε μεθοδικά, μέσα στα όρια και τις απαιτήσεις που είχαμε βάλει… Πήραμε σπουδαίους ποδοσφαιριστές, με τεράστιες εμπειρίες σε Α’ και Β’ Εθνική, κύρια, αλλά και χωρίς να ξεφύγουμε από το μπάτζετ μας, που ήταν σε λογικά πλαίσια… Αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν η προθυμία των παικτών να έρθουν στον Ηρακλή, συμφωνούσαν αμέσως και αυτό είναι απόρροια του πολύ καλού, σοβαρού και αξιόπιστου ονόματος που έφτιαξε, ο Ηρακλής, ειδικά τη χρονιά που πέρασε στην Γ’ Εθνική και το οποίο, δεν ‘’χάλασε’’, ευτυχώς, παρά την προσπάθεια κάποιων, ανυπόστατων δημοσιευμάτων, με τα οποία κάποιοι πήγαν να μειώσουν την αξιοπιστία της ομάδας μας. Έχω να κάνω με παίκτες απόλυτα επαγγελματίες, πειθαρχημένους, δουλευταράδες και που ξέρουν την αποστολή τους. Και το κυριότερο και φέτος έχουμε στο ρόστερ μας παίκτες με εξαιρετικό χαρακτήρα… Δεν πρόκειται να πω μεγάλα λόγια και αερολογίες, όμως υποσχόμαστε και πάλι στον  φίλαθλο κόσμο τόσο των Ψαχνών, όσο και της Εύβοιας ολόκληρης, που μας στηρίζει, ότι θα κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει, θα παλέψουμε με πάθος για το καλύτερο δυνατόν, για να τους κάνουμε όλους και πάλι περήφανους για την ομάδα τους, τον Ηρακλή Ψαχνών…’’.
---ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:
Μέχρι την έναρξη(;) του πρωταθλήματος ο Ηρακλής θα δώσει μια σειρά από φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.
-την ΤΕΤΑΡΤΗ 31 Αυγ.-2011, στις 18.οο στο Στάδιο Ψαχνών, ο Ηρακλής, κάνει την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του και υποδέχεται την ομάδα της Δάφνης Ερυθρών.
-την Κυριακή (4 Σεπτ.) θα υπάρχει φιλικό, δεν έχει οριστικοποιηθεί  ακόμα ο αντίπαλος, καθώς αναζητείται ομάδα Α’ Εθνικής.
-την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 Σεπτ-2011, στο Στάδιο Ψαχνών ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό, του Γιώργου Παράσχου… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου