Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΕ: ...για την Δ' Εθνική, ...για τους προπονητές και για τις ομάδες!


 *ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Δ' ΕΘΝΙΚΗ:
Ορίστηκαν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής οι ημερομηνίες των κληρώσεων στους δέκα ομίλους, που τελικά θα γίνουν σε τρεις διαφορετικές πόλεις  όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια. 
Στις 2 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο, θα διεξαχθεί η κλήρωση του 10ου ομίλου.
Στις 3 Οκτωβρίου η διαδικασία θα φιλοξενηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ και στην κληρωτίδα θα μπουν οι ομάδες των ομίλων 5, 6, 7, 8 και 9. 
Τέλος στις 4 Οκτωβρίου στην Ημαθία, θα γίνει η κλήρωση για τους πρώτους τέσσερις ομίλους ( 1ο , 2ο , 3ο , 4ο όμιλο). 
Όλες οι κληρώσεις θα ξεκινήσουν στις 12.00 υπό την παρουσία, μελών της τριμελούς Επιτροπής Πρωταθλήματος (Βαγγ. Τοπολιάτης, Γιαν. Παπακωνσταντίνου και  Μιχ. Τζανόπουλος).

Όπως είναι γνωστό και έχει ανακοινωθεί, σχετικά, το νέο πρωτάθλημα, θα ξεκινήσει στις 16 – 17 Οκτωβρίου, εκτός κι αν τελεσιδικήσουν νωρίτερα  οι εκκρεμοδικίες σε Α’-Β΄-Γ΄ Εθνική.

*ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:
Η ΕΠΣΕ επιθυμεί να ενημερώσει τους προπονητές, που είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA Β', να προμηθευτούν τις ταυτότητες τους, από τα γραφεία της Ένωσης, μέχρι τις 9 Σεπτέμβρίου, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Όσοι προπονητές δεν είναι κάτοχοι του διπλώματος UEFA Β' μπορούν να προμηθευτούν ταυτότητα, με παράβολο 50 Ευρώ και με την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση καταβολής παραβόλου 300 Ευρώ, που αντιστοιχεί στο μισό αντίτιμο της συμμετοχής τους σε σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί εντός της χρονιάς. Υπενθυμίζεται ότι ο ΚΑΠ στο συγκεκριμένο θέμα είναι σαφής και θα εφαρμοσθούν απαρέγκλιτα όσα αναφέρονται.
*ΕΙΔΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ:
Όσα σωματεία δεν έχουν υποβάλλει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή ή την διατήρηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης, να τα υποβάλλουν μέχρι 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου