Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

''ΕΚΛΕΙΣΕ'' ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ...!

Με την απόκτηση του Λουκά Καρακατσάνη και του Γιάννη Θωμά, έκλεισε ουσιαστικά ο κύκλος των εντυπωσιακών μεταγραφικών κινήσεων, στο φετινό καλοκαίρι...
Απομένει πλέον στον Τάσο Τασιόιπουλο και τους συνεργάτες του να προχωρήσουν στο μοντάρισμα αυτής της ομάδας, έτσι που να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής (16/10/2011).
---ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...

---Ο Λουκάς Καρακατσάνης (φωτό δεξιά) γεννήθηκε στη Λειβαδιά το 1981 και είναι επιθετικός μέσος. Πρωτόπαιξε σε επαγγελματικό επίπεδο την περίοδο 1998-99 στο Λεβαδειακό στη Γ΄ εθνική κατηγορία. Στη συγκεκριμένη ομάδα παρέμεινε 6 ολόκληρα χρόνια φτάνοντας μαζί του μέχρι και την Α΄ εθνική όπου και έκανε 12 συμμετοχές. Το 2007 φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού στη Γ΄ εθνική έχοντας σε 29 αγώνες 11 γκολ. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Διαγόρας Ρόδου στη Β΄ εθνική, με τον οποίο έκανε 11 συμμετοχές. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά του ότι δεν είναι καθαρός… επιθετικός, έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Δεν είναι τυχαίο πως έχει σημειώσει 8 γκολ στη Β΄ εθνική (όλα με τη φανέλα του Λεβαδειακού) και 19 γκολ στη Γ΄ εθνική (με Λεβαδειακό και Παναιτωλικό).
---Αποκτήθηκε επίσης ο 25χρονος Γιάννης Θωμάς, (φωτό αριστ.) ο οποίος θεωρείται μία  ακόμη σημαντική λύση για την αμυντική γραμμή των ‘’Νερατζούρι’’.
Ο Ευβοιώτης αμυντικός την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχει περάσει και από Βύζαντα Μεγάρων και τον  Λήλα Βασιλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου