Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: ...η επιχείρηση "Πελοπόννησος'' δεν ...πέτυχε!


 Μόνο ο ΑΟ Χαλκίς κατάφερε να αποδράσει με "Χ", 2-2, από την ζούγκλα του Άργους, παρ' ότι προηγήθηκε με 0-2! Οι άλλοι δυο εκπρόσωποί μας τα έχουν με την τύχη τους, τα Λουκίσια επίσης προηγήθηκαν με 0-1, στο ημίχρονο και έχασαν μ' ένα αυτογκολ, 2-1, ενώ η νεοφώτιστη Κύμη, προηγήθηκε δυό φορές, αλλά ήταν άτυχη και έχασε τελικά στο Χιλιομόδι με 3-2!
Τα υπόλοιπα παιχνίδια:
ΘΗΒΑ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ  3-0 αα, ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ-ΝΑΥΠΛΙΟ  1-0, ΜΑΝΔΡΑ-ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ  1-0
ΠΟΡΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ ανεβλήθη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ για τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ των ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ και δείτε την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...

ΑΡΓΟΣ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  2-2
…απόδραση από την κόλαση!
Οι δύο ομάδες μπορεί μετά από επεισοδιακό παιχνίδι ν’ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, όμως την παράσταση στο Άργος έκλεψε ο διαιτητής Διαμαντόπουλος με τα πολλά λάθη που έκανε. Ο ΑΟ Χαλκίς προηγήθηκε 2-0, πριν συμπληρωθεί το μισάωρο του αγώνα, με τέρματα των Λέκκα (20’), Μπιρμπίλι (26’) και όλα έδειχναν ότι ο ΑΟΧ θα είχε ιδανική πρεμιέρα, σε μια δύσκολη και αφιλόξενη έδρα… Όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν με πρωταγωνιστή τον αειθαλή Κολλιάκο, που σημείωσε δύο γκολ (30’,91’) να φέρουν το ματς στα ίσα. Στο 82’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χρυσάφης.
Το παιχνίδι έγινε σε συνθήκες ζούγκλας, βροχή από μπουκάλια νερού και αναψυκτικών, ΄΄ντού΄΄ φιλάθλων μέσα στο γήπεδο, επίθεση παικτών και παραγόντων στον πάγκο του ΑΟΧ, αλλά και τρομοκράτηση των διαιτητών που τα ανέχθηκαν όλα, ήταν το σκηνικό χάους που έστησαν οι γηπεδούχοι για να μην χάσουν… Τελικά ευτυχώς για την αποστολή του ΑΟΧ που γύρισε σώα στην Χαλκίδα…!
ΑΡΓΟΣ: Παπαδόπουλος, Δρούλιας (46' Κουτσοδήμος), Σοφός, Πανάκης, Φίλης, Λιάρος (67' λ.τρ. Μπάρλας), Τριμπόνιας (25' Νότης), Ιασωνίδης, Τζιώρας, Κολλιάκος, Σαΐντ.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Αδαμόπουλος, Καλλιμάνης, Νικολόπουλος, Παστός, Μπακρής, Μπιρμπίλι, Μανιάτης, Λέκκας (40' λ.τρ. Θωμάς), Ιορδανίδης, Χρυσάφης, Κακάβας (80' Ταυταρίδης).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ-ΛΟΥΚΙΣΙΑ  2-1
…αν (…δεν) έχεις και τύχη!
Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο α’ μέρος και αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ, χάρη σε γκολ του Τσιομπάνη στο 30’, ενώ έχασαν και σημαντικές ευκαιρίες να κάνουν σκορ ασφαλείας…!. Η Ερμιονίδα, έχοντας και την υποστήριξη των φιλάθλων της, ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, αντέδρασε! Αρχικά ισοφάρισε στο 51’ με τον Κούση, ενώ στο 81’ ο Στάϊκος έκανε σουτ, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Ν. Ευσταθίου και κατέληξε στα δίκτυα, 2-1.
Έτσι ήρθε για τα Λουκίσια αυτή η ήττα στην πρεμιέρα, σ’ ένα παιχνίδι που άξιζαν πολλά περισσότερα από το ΄΄Χ΄΄ της ισοπαλίας…
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Γκιόκας, Τζιέρης, Σωπιάδης, Κάντιας (46’ Κούσης), Τσολακούδης, Στάμος, Στάικος, Κογιοκάρου,(63’ Κρίστο), Μενίκου (78’ Λαζάρου), Δερμιτζάκης, Τζώρτζης.
ΛΟΥΚΙΣΙΑ (Γιαν. Καραμπάς): Σουτζόγλου, Ματζώρος, Ζυγογιάννης (63’ Μπαρκώσης)  Καραμπάς, Παπαδόπουλος, Ευσταθίου Ν., Μιμιγιάννης, Δήμου, Ανέστης, Τσιομπάνης (80’ Καραμπάτσας), Φαρούκ.
---Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Δεν κράτησε για πολύ η απουσία του Βαγγέλη Καλτσά από τα διοικητικά των Λουκισίων, έτσι ο έμπειρος παράγοντας, από την περασμένη εβδομάδα έχει επιστρέψει και πάλι στο γνωστό του πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας των Λουκισίων.

ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ-ΑΟ ΚΥΜΗΣ 3-2
…ήταν καλύτερη, αλλά δεν είχε τύχη!
Η ομάδα της Κύμης στο ντεμπούντο της στην Δ’ Εθνική, κατάφερε να αιφνιδιάσει με γκολ του Γουδέλη (12’), όμως ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου έφτασε στη νίκη έστω και με αρκετή δόση άγχους. Στο 47’ ο Μυργιώτης ισοφάρισε 1-1, αλλά στο 63’ ο Γεωργουδάκης έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Τελικά, ο Παππάς στο 65’ έφερε το ματς ξανά στα ίσα και ο Κουσκουνάς στο 87’ διαμόρφωσε το 3-2. Δύο λεπτά νωρίτερα (85’) οι γηπεδούχοι είδαν τον Μπαλλή να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη. Γενικά η Κύμη ήταν πολύ καλύτερη, έχασε ευκαιρίες για να ΄΄καθαρίσει΄΄ νωρίς το παιχνίδι, όμως πλήρωσε δικές της κακές στιγμές, αλλά και το σοβαρό διαιτητικό λάθος, από το οποίο προήλθε η ισοφάριση (φάουλ σε απόκρουση του Κόκκου, που η μπάλ άλλξε τροχιά και κατέληξε στα χέρια του Ντουρέκα)!
ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ (Παντελής Κουρούπης): Πανούσης, Παπαϊωάννου, Μπαλλής, Βλάσσης (82' Τσαούσης), Παππάς, Κορδαλής (46' Πανακούλιας), Ξύδης, Ιατρόπουλος (46' Τσουμάνης), Κουσκουνάς, Κριαράς, Μυργιώτης.
ΑΟ ΚΥΜΗΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ντουρέκας, Κόκος, Αναστασίου, Γεραντώνης (44' λ.τρ. Καραμπίνης), Γεωργουδάκης, Καλογερόπουλος, Φωτιάς, Ηλίας, Γουδέλης, Γκάτσης (80' Τσάγκος), Μπλασιώτης (84' Σαββίδης). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου