Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ...όλοι νοι δρόμοι οδηγούν σήμερα το βράδυ στα Ψαχνά! Η μεγάλη πρεμιέρα του Ηρακλή Ψ. στη Β' Εθνική!


 Μετά από αγωνία και αναμονή σχεδόν 6 μηνών (από τις 08-Μαΐου) και 3μηνη προετοιμασία (!!!), με τις ευχές όλου του φίλαθλου κόσμου της Εύβοιας, ο Ηρακλής Ψ., ο Ηρακλής της Εύβοιας, ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής! Μια ιστορική μέρα για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, που μετά από 22 χρόνια, μετά τον ΑΟ Χαλκίς, ξαναβλέπει ομάδα στην Β' Εθνική! Ας ελπίσουμε αυτό να είναι μια όαση χαράς και ικανοποίησης, για όλους του Ευβοιώτες, στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι...
Παράλληλα όμως αυτή η παρουσία του "ΗΡΑ" στην Β' Εθνική, να ''τραβήξει'' και τις ομάδες μας στην Δ' Εθνική και από το πρωτάθλημα που ξεκινά την Κυριακή, να μας δώσει κάποια την χαρά, να την δούμε στην Γ' Εθνική...!
Στις 7.οο το απόγευμα λοιπόν με το φως των προβολέων, στο ανακαινισμένο, σε όλους τους τομείς, Στάδιο Ψαχνών, ο Ηρακλής Ψ. υποδέχεται στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, μια ομάδα με τεράστια ιστορία στις επαγγελματικές κατηγορίες, τον Εθνικό Αστέρα Καισαριανής. 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντώνης Πριόνας έχει τρεις απουσίες από το ρόστερ της ομάδας, πρόκειται για τους τιμωρημένους (από τις προηγούμενες ομάδες τους) Ροντρίγκο Γκοσάλβες (5 αγων.) και Πέτρο Φιλιπάκο (2 αγων.), αλλά και τον Στέλιο Δελήμπαση που δεν είναι ακόμα έτοιμος από τον τραυματισμό του.
Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη, του Σταδίου Ψαχνών, που ο νέος του χλοοτάπητας, μοιάζει με χαλί! 
Πιστεύεται ότι ο φίλαθλος κόσμος τόσο των Ψαχνών, όσο και από την υπόλοιπη Εύβοια θα κατακλήσουν τις εξέδρες του Σταδίου και θα είναι όπως χρόνια τώρα ο 12ος παίκτης των ''πρασίνων''!
---ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ 11άδες ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ και τους ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ του ΑΓΩΝΑ...:
4 Νοεμβρίου 2011 -19.00, ΟΤΕ(Conex TV)
Γήπεδο: Δημοτικό Ψαχνών.
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας), Βοηθοί: Σφυρής (Ηλείας), Ρηγόπουλος (Αχαΐας).

Για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψ. (Αντώνης Πριόνας) 
Τόλιος -Μπακομήτρος -Γιώτας -Παριανός -Ρεπετσάς -Ζουλιώτης -Τελκίνσκ ι-Αλβες -Τσάτσος -Σέγγος -Πάγκαλος.
Για τον Εθνική Αστέρα (Πέτρος Δημητρίου)
-Γκίτκος -Χωριανόπουλος -Καρατζάς -Λαμπρόπουλος -Γουσούλης -Παντίδος -Πασσάς -Παληγεώργος -Φατιόν -Λουτσιάνο -Χανιώτης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου