Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΑΟ. ΧΑΛΚΙΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0-0: ...φιλικό για συμπεράσματα!


Στο γήπεδο του Βασιλικού, έγινε ένα φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στον ΑΟ. Χαλκίς και τον Ηρακλή Ψαχνών. Λίγοι και φανατικοί φίλοι των 2 ομάδων, βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Όπως ήταν φυσικό, οι 2 τεχνικοί, χρησιμοποιήσαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους, με σκοπό να βγάλουν τα απαραίτητα συμπεράσματα για την τεχνική, όσο και την φυσική, τους κατάσταση....

---ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΔΕΙΤΕ το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Ηρακλή, στο α' μέρος, είχαν τον έλεγχο και πίεσαν με αξιώσεις σε 2 περιπτώσεις. Στο 19' με τον Αλεξάντροβιτς και στο 26' με σουτ του Ντελέκου, από καλή θέση, που απόκρουσε εντυπωσιακά, ο Τοπαλίδης.

Στο δεύτερο μέρος, η Χαλκίδα, ήταν αυτή που ανέλαβε πρωτοβουλίες, προσπάθησε να πιέσει ψηλά, όμως η άμυνα του Ηρακλή, με κορυφαίο τον Γκότοβο, κατάφερε να αντιδράσει πολύ σωστά. Στο 58' Γανωτής, Τσοκάνης, έπαιξαν το 1-2, με δυνατό σουτ του πρώτου, που εξουδετερώθηκε από τον Μόνο, ενώ στο 64 ήταν η σειρά του Γκότοβο, να απειλήσει την εστία του Μόνου, με κεφαλιά, από καλοχτυπημένο φάουλ του Δελήμπαση.

Στο 68', ο Γιογιός ξεμαρκαρίστηκε, έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 72, ο Τόλιος, με μία εντυπωσιακή προσπάθεια, έδιωξε σε κόρνερ δυνατό σουτ του Καφαντάρη.

Διαιτητής: Β. Βελέντζας

ΑΟ. ΧΑΛΚΙΣ (Θ. Γεωργούλης): Τοπαλίδης, Καλλιμάνης, Λέκκας, Παστός, Θωμάς, Μπακρής, Νικολόπουλος, Πετσής, Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Μπιρμπίλι (στο β' έπαιξαν: Μόνος, Μπαρόλας, Καφαντάρης, Καρακατσάνης, Ταυλαρίδης, Νικολάου, Γούναρης, Γιογιός, Τσίγκρος)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Α. Πριόνας): Τόλιος, Γανωτής, Μάτσος, Γκότοβος, Πλάτανος, Δελήμπασης, Κούτου, Σανόκο, Αλεξαντροβιτς, Ντελέκος, Τσοκάνης (στο β' έπαιξαν: Μπαλαμπάνης, έγχρωμος υπό δοκιμή, Ντούμας, Κατσαούνης, Μερακλής, Κωνσταντάγκας, Μπακόλας)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:
Ο νεοαποκτηθής πορτιέρο του ΑΟΧ, Λευτέρης Τοπαλίδης...
Ο γυμναστής του ΑΟΧ Δημήτρης Γατόιπουλος με τον προπονητή Θύμιο Γεωργούλη...
Λουκάς Καρακατσάνης...
Να δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή του ΑΟΧ θέλει ο Μιχ. Καφαντάρης...
Ο Καμερουνέζος Έρβιν, δεν έπεισε στην δοκιμή...
Ο Πετσής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου