Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Α.1 ΕΠΣΕ: ...σταθερότητα στη κορυφή, μικροανακατατάξεις στην ουρά!

---ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...
---ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  0-1: … Ο σκόρερ με τα ''χρυσά'' γάντια!
Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ, Νίκος Σαργκάνης και τώρα Σαλεμής! Ο τερματοφύλακας της ΑΕΧ, ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτυ που κέρδισε ο Δουρμούσογλου σε ανατροπή του από τον Δεληγιάννη (στη λήξη του πρώτου μέρους) και ευστόχησε, κάνοντας το Προποντίδα 0-1 ΑΕΧ, που έμελλε να είναι και τελικό σκόρ. Σε ενα κακό ποιοτικά παιχνίδι με λίγες φάσεις να διαδραματίζονται στα καρέ των δυο ομάδων, μόνη κερδισμένη ηταν η ομάδα του Γιώργου Δάβρη, η οποία με αυτή τη νίκη εξασφαλίζει όλο και περισσότερο την παραμονή της, ενώ η Προποντίδα μάλλον μετά και από αυτη την ήττα θα πρέπει σιγά σιγά να ανασκουμπώνεται και να σχεδιάζει τα της νέας χρονιάς αφού η καλύτερη θέση που μπορεί να λάβει απο 'δω και πέρα δεν είναι καλύτερη της δεύτερης. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται πάντως έντονα για ακυρωθέν γκόλ του Μήτρου στο 40' ώς οφσάιντ.
Το φίλμ του αγώνα
15' - Φάουλ του Μεταξά, ο Αντωνίου πετάγεται έξυπνα και κερδίζει την κεφαλιά, με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Δεληγιάννη!
16' - Πολύ έξυπνη μπαλιά του Κολιόπουλου στον Μήτρου, ο τελευταίος βρίσκεται τετ-α-τετ με τον Σαλευρή από πλάγια δεξιά όμως καθυστερεί και το σούτ του κοντράρει στα σώματα.
37' - Σέντρα του Μήτρου στο πίσω δοκάρι, ο Παπασχόλης σχεδόν αφύλακτος στέλνει την κεφαλιά του στα χέρια του Σαλεμή!
44' - Ο Δεληγιάννης χάνει τη μπάλα από τα χέρια του και από τον Δουρμούσογλου στη συνέχεια ο οποίος καιροφυλακτούσε. Ο τερματοφύλακας της Προποντίδας ανέτρεψε τον επιθετικό της ΑΕΧ και ο Γκρινιάρης κατελόγισε την εσχάτη των ποινών!
45' ΓΚΟΟΟΟΛ 0-1 - Ο Σαλεμής δεν αστοχεί απέναντι στον Δεληγιάννη
47' - Πολύ ωραίο γυριστό εκτός περιοχής του Παπαδέδε, ο Σαλεμής τινάζεται ωραία και τη διώχνει σε κόρνερ.
54' - Ο Λιφο τετ-α-τετ με τον Σαλεμή, τον περνάει με το σώμα και καλύπτει τη μπάλα αλλά προ κενής εστίας δεν θα καταφέρει να σκοράρει!
70' - Ο Μήτρου βρίσκεται ξανα σε πλεονεκτική θέση εντός περιοχής αλλά ταλαιπωρεί τη μπάλα και οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων θα διώξουν
78' - Μπαλιά-τρύπα του Βλάχου στον Μπούγα, ο τελευταίος απέναντι από τον Σαλεμή πλασάρει αλλά η μπάλα φεύγει λίγα εκατοστά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Διαιτητής: Γκρινιάρης
Βοηθοί: Τσάκος - Νέγρης
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Κώστας Σταματίου): Δεληγιάννης, Κολιόπουλος, Κοτρώτσιος, Κουτσαυλής Παν., Φρυγανάς, Παπασχόλης (53' Καραχάλιος), Γίγας, Μακρής, Λίφο, Μήτρου, Παπαδέδες
ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιώργος Δάβρης): Σαλεμής, Σεχάι, Μεταξάς (75' Κωστάκης), Τριανταφύλλου, Γεραντώνης, Μούντριχας, Γουναρόπουλος, Βλάχος, Μιχελής (59' Μπούγας), Αντωνίου, Δουρμούσογλου.
                                                                                                                             Κώστας Κουτσαυλής
---ΛΗΛΑΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-1:"Τσίμπησε" βαθμό στο Βασιλικό
Όταν βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο, η νίκη είναι επιτακτική σε όλα τα ματς, όμως και ο βαθμός της ισοπάλίας που πήρε ο Ταμυναίκός στο Βασιλικό μπορεί να αποδειχθεί "χρυσός" και... βιώσιμος, πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Αλιβεριώτες αναγκάστηκαν να παίξουν για κάτι περισσότερο από 20 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Δημήτρη Λύκου.
Το ματς ήταν αμφίρροπο με τον Λήλα σαφώς να διατηρεί μία υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως ο Ταμυναϊκός παρουσιάστηκε καλά... διαβασμένος στα αμυντικά του καθήκοντα και άντεξε στην όποια πίεση άσκησαν οι γηπεδούχοι.
Ο Ταμυναϊκός αιφνιδίασε στο 1ο μόλις λεπτό τον Λήλα όταν και προηγήθηκε 0-1, ο Λήλας σταδιακά άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή του, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες πριν την ανάπαυλα και στην επανάληψη κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.Σε γενικές γραμμές πάντως το σκορ κρίνεται δίκαιο.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
1' ΓΚΟΟΟΛ! Από πάσα του Καρατζά ο Μαυρίδης με ψύχραιμο πλασέ ανοίγει το σκορ με το καλημέρα για τον Ταμυναϊκό, 0-1!
30' Σουτ του Γιώργου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, διώχνει εντυπωσιακά ο Ποδαράς σε κόρνερ.
35' Δυνατό συρτό σουτ του Παπίλα, απέκρουσε με δυσκολία ο Ποδαράς.
62' ΓΚΟΟΟΛ! Σέντρα του Ρίτσα, άστοχη έξοδος του Αντώνενα(είχε μπει σαν αλλαγή λίγο πριν) και οΧατζηστάμου που καιροφυλακτούσε με πλασέ ισοφάρησε για τον Λήλα,1-1!
67' Ο Δημήτρης Λύκος του Ταμυναϊκού αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.
90' Ο Πιλάτης βγαίνει στην κόντρα επίθεση για τον Ταμυναϊκό, όμως το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Μαντάς.
Διαιτητής ήταν ο Αρ. Μάγειρας με βοηθούς τους Ρουμπή και Μιχελή.
ΛΗΛΑΣ(Βασ.Τσιμιχόδημος): Μαντάς, Αλεξίου, Παππάς, Κουρούπης, Νάνος, Αγραφιώτης, Παπίλας, Σφυρόπουλος(70'Χαλιώτης), Χατζηστάμου(82'Κατσικαβάλης), Γιώργου, Ρίτσα(70' Μακρής).
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ(Γ.Μπόκαρης): Ποδαράς(λ.τ.60' Αντώνενας), Ντούρας, Γάτσης, Νίκας, Παντελής, Τριανταφύλλου(46' Αποστόλου), Μαυρίδης, Λύκος Δημ., Καρατζάς, Πιλάτης, Λύκος Αλεξ.(60' Κιούσης).
                                                                                                                   Γιάννης Τρυφωνίδης

---ΕΡΕΤΡΙΑ-ΙΣΤΙΑΙΑ 2-0: Πιο ουσιαστική η Ερέτρια!
Σε ένα πολύ καλό ματς στο γήπεδο της Ερέτριας, οι γηπεδούχοι κατάφεραν με δύο γκολ στην επανάληψη να νικήσουν την Ιστιαία, η οποία στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, πήγε μέχρι την Ερέτρια και έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο, αλλά οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί και πήραν ακόμα τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Ερέτρια και Ιστιαία αμφότερες πραγματοποιούν πολύ καλή σεζόν, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και χωρίς άγχος πλέον έχουν την πολυτέλεια να...προσπερνάνε το τετριμμένο που αναφέρει ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Για την ιστορία του παιχνιδιού, στο 50' από συνεργασία του Τόρα και του Στρατή η μπάλα έφτασε στον Σταματάκο και ο τελευταίος την έστειλε στα δίχτυα. Στο 72' από σέντρα του Στρατή ο Τόρα με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.
Στο 89' η Ιστιαία έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Α. Βασιλείου.
Άριστη η διαιτησία της Χριστίνας Κούκουρα.
ΕΡΕΤΡΙΑ(Γιάννης Φούρλης): Ερμ.Τόρα, Μπασινάς(72' Βαρθαλάμης), Βελαέτης, Μήτρου, Θωμόπουλος, Μακότσι, Κρεμασμένος, Μαρινάκης, Στρατής(72' Κατσαρής), Σταματάκος, Γκ. Τόρα.
ΙΣΤΙΑΙΑ(Λάμπρος Σπίντζος): Σωτηρόπουλος, Τριανταφύλλου, Ψύλλος, Ζουμπανιώτης(82' Σελίμης), Τοουρφέ, Δούμας, Βασιλείου Ι.(42' Γοργομάτης)., Βασιλείου Α, Ιωσήφ(59' Μαρίνοφ), Χρήστου, Γαβριήλ.
---ΩΡΕΟΙ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ  1-1 Έβαλαν...φρένο στον πρωτοπόρο!
Στο 92’ ήρθε η λύτρωση για τους Ωρεούς που κατάφεραν να πάρουν τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας εντός έδρας κοντά στον πρωτοπόρο Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου. Το τελικό σκόρ 1-1, σε ένα ματς που είχε ρυθμό και αρκετές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν και αποζημίωσε τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν, παρά το τσουχτερό κρύο χθες Κυριακή στο Γήπεδο του Νέου Πύργου.
Ο Άγιος Νικόλαος μπήκε αρκετά δυνατά στο πρώτο μέρος και στο 6’ δυνατό σουτ του Αργύρη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπιμπάι. Τρία λεπτά αργότερα πάλι το ίδιος σκηνικό με τον Αργύρη να σουτάρει και τα δοκάρια της εστίας των Ωρεών να σταματούν την μπάλα. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι Ωρεοί κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να βγαίνουν με αξιώσεις στην επίθεση με καλύτερη ευκαιρία στο 32’ λεπτό, όταν από κάθετη πάσα του Μούτσο ο Τούσερτ βγήκε μόνος τους απέναντι από τον Μπόλμπαση, αλλά στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετά καλές στιγμές με καλύτερες, για τους Ωρεούς την εκτέλεση φάουλ του Μούτσο στο 50’ και ένα τετ α τετ του Τούσερτ στο 51’, ενώ ο Άγιος Νικόλαος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Τριανταφύλου στο 47’. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 58’ λεπτό με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, από πολύ μακρινή και πλάγια θέση του Τριαντάφυλλου Ζαχαριά στο 58’, ενώ έφτασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα με τον Αυλωνίτη δέκα λεπτά αργότερα. Την λύτρωση και τον πολύτιμο βαθμό τους Ωρεούς έδωσε ο Μαντζώρος στο 92’. Ο Δημήτρης Αθανασίου εκτέλεσε φάουλ και ο Ματζώρος με κεφαλιά «ψαράκι» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων κάνοντας το τελικό 1-1.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία στο Θανάση Παπακυριάκου. Ενώ λάθη έκαναν οι βοηθοί Καντάρη και Κοντόπουλου.
Α.Ο. ΩΡΕΩΝ:(Θαν.Γουρνάς): Μπιμπάι, Καρατσόλιας (88’ Καραβάς), Μούτσο, Δημητρίου (73’ Πατσής), Μπάντζι, Αθανασίου Ι., Μούστος (73’ Κόλεβ), Ματζώρος, Ζαχαράκης, Αθανασίου Δ., Τούσερτ.
ΆΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: (Γιαν.Καρβέλης): Μπόλμπασης, Μπασινάς, Ρουμπής, Αυλωνίτης, Κούτρας, Νόνας (83’ Μωλές), Τριανταφύλλου. Τσομώκος, Αργύρης, Σπανός, Ζαχαριάς Τ. (71’ Ζαχαριάς Ν.)                                       
                                                                                           Γιάννης Δραπανιώτης
---ΑΛΑΤΣΑΤΑ-ΔΡΟΣΙΑ   1-2: Νίκη ουσίας για τη Δροσιά!
Σ’ ένα μέτριο παιχνίδι η Δροσιά πήρε τους πολύτιμους 3 βαθμούς από την ομάδα των Αλατσάτων.
Στο πρώτο ημίχρονο όπως συνηθίζει ο ΑΠΚΟ πέτυχε και τα δυο γκολ με εκτελεστή τον συνήθη ύποπτο
Δημήτρη Μπασούκο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του ΑΠΚΟ έπεσε με αποτέλεσμα η ομάδα των Αλατσάτων να μειώσει το σκορ και να πιέσει για την ισοφάριση.
Φιλμ του αγώνα
15’ Σουτ του Μπασούκου έδιωξε ο Παπαρίδης
16’ ΓΚΟΟΟΛ! Ο Μπασούκος με σκαφτό ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ύστερα από λάθος διώξιμο του Παπαρίδη (0-1)
28’ ΓΚΟΟΟΛ! Ο Μπασούκος με κεφαλιά, μέσα στη μικρή περιοχή, ύστερα από ασταθή απόκρουση του Παπαρίδη σε σουτ του Χατζηκοκολάκη (0-2)
36’Σουτ του Προβή η μπάλα άουτ
47’Σουτ του Παναγιωτάκου η μπάλα κατέληξε άουτ
55’Έκτελεση φάουλ του Ματζούνη με γέμισμα στη μεγάλη περιοχή ο Τσούτης με το κεφάλι την έστειλε στα χέρια του Παπαρίδη
60’ ΓΚΟΟΟΛ! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζήμα η μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Βλάχου (1-2)
65’Σεντρα του Μπασούκου από αριστερά ο Σάλεμ την προβολή η μπάλα άουτ
67’Απο εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτάκου ο Τσούτης δίνει κεφαλιά πάσα στον Αργυρό
κι αυτός με σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ
Διαιτητής ήταν ο Γ. Πάνου (Δ. Πριόνας-Δ. Καλαμάτας)
ΑΛΑΤΣΑΤΑ ( Γιαννάκης Σ.):Παπαρίδης, Κοτσαρής , Παπαδημητρίου (75’ Σαραντόπουλος), Ντοβίνος Σ., Γιουνιάς, Μαρίνος, Λούλου, Προβής (46’ Μιχαλόπουλος), Σπυρόπουλος, Αλευρίδης (46’Τζήμας), Καρέλης. 
ΔΡΟΣΙΑ(Τόγιας Ε.): Βλάχος, Αλεξίου, Κηπιώτης, Ματζούνης, Τσούτης, Σάλεμ, Μπασούκος (89’ Μπούλιος), Φρούσης, Παναγιωτάκος, Χατζηκοκολάκης (63’ Αργυρός), Πατρινός (77’ Μπεχάρι).
                                                                                                                 Δημήτρης Παπασυμεών

---ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ Γ. 2-2: Έκανε την ανατροπή ο Όλυμπος!
Η Καστέλλα προηγήθηκε 2-0 αλλά ο Όλυμπος έφερε τα... πάνω κάτω και πήρε το βαθμό...Όλα έδειχναν ότι η Καστέλλα θα έφτανε σε μία πολύ μεγάλη νίκη και θα έκανε σημαντικό βήμα σωτηρίας, όμως ο Όλυμπος Γυμνού μπόρεσε και ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση. Ήταν ένα παιχνίδι όπου η Καστέλλα είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αυτό όμως δε στάθηκε αρκετό να φτάσει στη πηγή και να πιει νερό. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Καστέλλα η οποία έκανε το 1-0 με ωραίο πλασέ του Βογιατζή. Στο 35' ο Τσιβίκας έκανε το 2-0 με ψηλοκρεμαστό σουτ, όμως πριν λήξει το ημίχρονο, στο 41' ο Ντούρμας για τον Όλυμπο μείωσε σε 2-1. Στο β' ημίχρονο η Κασ΄τελλα συνέχισε να έχει το πάνω χέρι, όμως ο Όλυμπος είναι γνωστό ότι δε παρατάει ποτέ τα όπλα, κυνήγησε την ισοφάριση και τελικά στο 87' ο Παπαγεωργίου που είχε περάσει αλλαγή λίγο πριν, μετά από μία αδράνεια στην άμυνα της Καστέλλας, ισοφάρησε σε 2-2. Στο 75' ο Ράζος είχε δοκάρι για την Καστέλλα σε μία φάση που θα μπορούσε να γίνει το 3-1. Αλλά με τα "αν" δε φτιάχνουμε πραγματικότητες και η Καστέλλα το... πλήρωσε χάνοντας μία σημαντική νίκη μέσα απ τα χέρια της.
Διαιτητής ήταν ο Βαλάντης Βρακάς.
ΚΑΣΤΕΛΛΑ(Ν.Κιαπέκος): Κυρόπουλος, Ταψής, Σπανός, Ρουσόδημος, Βαγ.Ράζος, Νικούλης, Μακρής, Βογιατζής, Μήτρου, Τσιβίκας, Τσαμίχας.
ΟΛΥΜΠΟΣ Γ.(Σπ.Σταματούκος): Μωραίτης, Δ.Κιούσης(46' Πάτας), Ξουρής(72' Παπαγεωργίου), Δεσέλι, Σταματούκος, Δίπλας, Αποστόλου, Καρλατήρας, Ντούρμας, Αργύρης, Α. Κιούσης.
---ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1: Σκληρό καρύδι το Αυλωνάρι, έχασε έδαφος ο ΟΣΦΧ!
Πολύ σημαντική ισοπαλία(την πρώτη του στο φετινό πρωτάλθημα) απέσπασε το Αυλωνάρι στο γήπεδο των Φύλλων κόντρα στον Ολυμπιακό Χαλκίδας και του έκανε τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη καθώς οι ερυθρόλευκοι έχασαν την χρυσή ευκαιρία για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη το Αυλωνάρι έκανε σημαντικό βήμα σωτηρίας και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. 
Να σημειωθεί επίσης ότι ο Ολυμπιακός ερχόταν από δύο συνεχόμενες νίκες και η χθεσινή ισοπαλία ήταν... μαχαιριά για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι όμως θα τα δώσουν όλα για όλα στη συνέχεια για να αποφύγουν το μοιραίο.
Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 9' ο Συνοδάκης έκανε σουτ από καλή θέση, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο αριστερό δοκάρι της εστίας του Χροναίου.
Στο 19' ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό όταν ο Ομόρντια σούταρε, ο Χροναίος δε συγκράτησε και ο επερχόμενος Βεζυρτζόγλου έκανε το 1-0.
Στο 20' ο Ολυμπιακός...άγγιξε το 2-0, αλλά και πάλι με "δράστη" το Συνοδάκη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι μετά από σέντρα σουτ του έμπειρου ερυθρόλευκου ποδοσφαιριστή.
Στο 38' το Αυλωνάρι κέρδισε πέναλτι όταν ο Καρατζάς ανέτρψε μέσα στην περιοχή τον Χριστοδουλόπουλο. Ο Βογιατζής ανέλαβε την εκτέλεσή του αλλά ο Ευαγγελινός κράτησε ανέπαφη την εστία του και απέκρουσε διατηρώντας το προβάδισμα για την ομάδα του.
Στην επανάληψη το Αυλωνάρι ανέβασε ρυθμούς και στο 69' ύστερα από εντυπωσιακή ενέργεια του Κοτρόζου,ο  Βογιατζής...πήρε το αίμα του πίσω και με πλασέ έκανε το 1-1.
Μάλιστα ο ίδιος παίχτης θα μπορούσε στο 82' να χαρίσει τη νίκη στο Αυλωνάρι αλλά τον κεραυνό που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ευαγγελινός.
Διαιτητές: Γ. Λάμπρου(Κ. Κωστάντιος, Κ. Αργύρης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.(Τάκης Ακριτίδης): Ευαγγελινός, Καρατζάς, Κεχαγιάς, Δαριβέρης, Μπισμπικόπουλος, Βλέτσας, Τζάβρας, Συνοδάκης(73' Τρίκας), Ομόρντια, Βεζυρτζόγλου, Δάσκος(66' Καλαμιώτης).
ΑΥΛΩΝΑΡΙ(Γ.Τζόκας): Χροναίος, Γκόκος(52 λ.τ Αργυρόπουλος), Μαραγκός, Μπα, Μπρεγκανάγκου(89' Χάλιος), Θεοχάρης, Βασιλείου, Χριστοδουλόπουλος(46 λ.τ Μουρίκης), Λαθουράς, Βογιατζής, Κοτροόζος, Σεϊντόπουλος.
---ΚΡΙΕΖΑ-ΑΡΤΑΚΗ  1-1: ...έχασε την ευκαιρία ο ΑΟΝΑ! 
Έπαιξε με την φωτιά και έχασε η Αρτάκη! Ήταν ένα παιχνίδι που είχε τον έλεγχο η Αρτάκη, που ήταν σε ουδέτερο γήπεδο και που οι αντίπαλοι δεν είχαν άλλο κίνητρο από αυτό της ρεβάνς της ήττας τους στον α' γύρο. Από το 20’  πήραν προβάδισμα οι ''ερυθροκίτρινοι'' και ''πλήρωσαν'' τα πολλά λάθη τους στο 92', όταν δέχθηκαν την ισοφάριση...!
Στο ουδέτερο λόγω τιμωρίας της έδρας τους τα Κριεζά, υποδέχθηκαν την Αρτάκη, σε παιχνίδι με μονόπλευριο ενδιαφέρον, καθώς οι τυπικά γηγπεδούχοι, έχουν χάσει την επαφή με την κορυφή και η υπόθεση τίτλος έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ... Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, γνώριζαν ότι στο παιχνίδι αυτό είχαν αρκετά και σημαντικά πράγματα υπέρ τους (ουδέτρη έδρα, όχι ντέρμπι το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι δεν είχαν στόχους κλπ)... Παρ' όλα αυτά όμως οι Αρτακιανοί δεν κατάφεραν και αυτή τη φορά να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα που είχαν μπροστά τους. Έτσι ο πρωτοπόρος Ευβοϊκός, πέρασε χωρίς να ενοχληθεί ιδιαίτερα από την απώλεια των βαθμών που έχασε με την ισοπαλία στους Ωρεούς... 
Η Αρτάκη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αναζήτησε από νωρίς το γκολ και το πέτυχε στο 20' χάνοντας στη συνέχεια καλές ευκαιρίες για να ''κλειδώσει'' τη νίκη... Οι τυπικά γηπεδούχοι μπορεί να μην έχουν ορατούς στόχους, όμως σε καμιά περίπτωση δεν ήταν αδιάφοροι και παρά τις απουσίες που είχαν, στο β' μέρος αντεπετέθηκαν, πίεσαν και εκμεταλλευόμενοι το χαλάρωμα των Αρτακιανών, ισοφάρισαν στο 92', αφήνοντας κυριολεκτικά τους αντιπάλους τους στα κρύα του λουτρού...
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ:
7' δυνατό σουτ του Μπόε, η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ από την συμβολή των δοκών (''Γ'')...
18' γύρω στα 10 μέτρα έξω από την περιοχή, το εκτελεί ο Μαστροκώστας, με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι...
20' ΓΚΟΟΟΛ! ο Τσαλιαγκός εκτελεί πολύ ωραία κόρνερ, ο προωθημένος Κάραλης με καρφωτή κεφαλιά, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 0-1
30' καλοχτυπημένο φάουλ του Σιλεβίστα και ο Γκόγκος αποκρούει εντυπωσιακά...
44' μετά από κόντρες ο Μπόε κερδίζει την μπάλα μέσα στην περιοχή πιάνει σουτ-πλασέ και ο Στανόγιεβιτς διώχνει σόζωντας, πάνω από την γραμμή του τέρματος.
51' κεραυνός του Τσιρώνη, έξω από την περιοχή και η μπάλα ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γκόγκου.
55' σειρά του Δ. Καρβούνη να κεραυνοβολήσει και να φύγει η μπάλα λίγο άουτ, παό την συμβολή των δοκών (''Γ'')...
92' ΓΚΟΟΟΛ! Φάουλ του Χατζημαρινάκη λίγο κάτω από την σέντρα, η μπάλα στην καρδιά της άμυνας της Αρτάκης, κόντρες για να φτάσει στον Μπιτσάνη που με πλασέ έκανε το 1-1!
Διετήτευσε άνετα και χωρίς προβλήματα, ο Γιώργος Σέγγος, με συνεργάτες τους Βασ. Καμπούρη και Γιάν. Σπανό.
ΚΡΙΕΖΑ (Βαγγ. Λαγός): Χατζημαρινάκης, Στανόγιεβιτς (75' Στυλίδης), Τηλιόπουλος, Χριστοδούλου, Καϊτίδης, Αντώνενας, Τσιρώνης, Μπιτσάνης, Ασίκογλου, Δ. Καρβούνης (81' Λαγός), Σιλεβίστας (35' Γουλέτας).
ΑΡΤΑΚΗ (Γρηγ. Μάλλιαρης): Γκόγκος, Σφυρόπουλος (56' Χρήστου), Τζαφέρος,Τσαλιαγκός, Κάραλης, Τσολκάκος, Λούκας, Πύθουλας, Μασροκώστας (85' Μαραγκός), Παπαϊωάννου και Μπόε.
                                                                                                                          Αποστόλης Αποστολίδης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου