Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΣΙΑΣ Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ...!

Τελειώνοντας η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, βρήκε τον ΑΟ Χαλκίς να έχει προχωρήσει σε 4 πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις

Ο Λευτέρης Τοπαλίδης είναι η πρώτη μεταγραφή του ΑΟ Χαλκίς για το 2012. Ο 25χρονος τερματοφύλακας από την Θεσσαλονίκη με ύψος 1,86, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες το 2005 και συγκεκριμένα από τον Ορφέα Ελευθερούπολης, στον οποίο έμεινε για μία σεζόν. Το 2006 έγινε επαγγελματίας φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟ Νέων Επιβατών για δύο χρόνια και το 2008 υπέγραψε στη Δόξα Δράμας στην οποία αγωνίστηκε για 3 χρόνια. Το καλοκαίρι αν και αγωνιστικέ στα Play offs, όπου και προβιβάστηκε με την Δόξα στην Superleague, αποχώρησε από την ομάδα και συνέχισε την καριέρα του μέχρι τον Δεκέμβρη στην Ζάκυνθο, που αγωνίζεται στην Γ' Εθνική. 

Αν και η διοίκηση έκανε μεταγραφή τερματοφύλακα, κενό με το οποίο καλύπτει την αποχώρηση του Αδαμόπουλου, το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει στην επίθεση και πρέπει και εκεί να βρεθεί μία λύση.
Μιχάλης Καφαντάρης.
Άργησε αλλά έγινε η μεταγραφή που ήθελε ο ΑΟ Χαλκίς στην επιθετική γραμμή. Ο Μιχάλης Καφαντάρης, υπέγραψε πριν λίγο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Χαλκίδας και θα τεθεί αμέσως στην διάθεση του προπονητή Θύμιου Γεωργούλη. Ο 27χρονος επιθετικός, γεννημένος στις 1-4-1985, κατάγεται από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και έχει ύψος 1,80. Ήρθε στην Χαλκίδα από την ομάδα του Πανηλειακού από όπου και έφυγε με δική του απόφαση 5 μέρες πριν. Ο Μιχάλης Καφαντάρης, ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Καλλιθέας στην Α' Εθνική, την σεζόν 2002-03.

2002-03: Καλλιθέα (Α' Εθνική)
2006-07: ΠΑΣ Κόρινθος (Δ' Εθνική)
2007-08: ΠΑΣ Κόρινθος (Γ' Εθνική)
2008-09: ΠΑΣ Κόρινθος (Γ' Εθνική)
2009-10: ΑΣ Ρόδου (Β' Εθνική), Βύζας Μεγάρων (Γ' Εθνική)
2010-11: ΠΑΣ Κόρινθος (Γ' Εθνική)
2011-12: Πανηλειακός (Γ' Εθνική)
Κώστας Ανδρούτσος
Επένδυση στο μέλλον πραγματοποιεί η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς. Ο Κώστας Ανδρούτσος, είναι η 2η συνεχόμενη μεταγραφή τερματοφύλακα που πραγματοποιεί η διοίκηση του ΑΟΧ. Ο 17χρονος βασικός τερματοφύλακας της Μεικτής Ευβοίας, ο οποίος έπαιζε στον Αστέρα Βατώντα, ενσωματώθηκε στην οικογένεια του ΑΟ Χαλκίς και μαζί με τους Μόνο, Μπαρόλα και Τοπαλίδη (που ήρθε χθες), θα είναι ένας από τους 4 πορτιέρο των νερατζούρρι.


Ο 20χρονος Βασίλης Πετσής είναι ακόμα μια μεταγραφή, που ήρθε από τον Θεσπρωτό και αγωνίζεται ως δεξιος ακραίος μπακ-χαφ. Γεννημένος στις 28-2-1992, την προηγούμενη περίοδο ήταν ο πρώτος σε συμμετοχές της ομάδας της Ηγουμενίτσας στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής και είχε σημειώσει 3 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου