Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

A.1 ΕΠΣΕ: ...κυριάρχησε το ''Χ"!


---ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ και ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΙΣΤΙΑΙΑ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ 1-1: …ο νόμος του ποδοσφαίρου!
Δυστυχώς ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι αμείλικτος και όταν δεν μπορείς να στείλεις τη μπάλα στα δίχτυα δέχεσαι γκολ. Έτσι έγινε στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι της Α.Ε. Ιστιαίας με τα Αλάτσατα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, είχαν την υπεροχή, έχασαν δύο κλασικότατες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ και τελικά ισοφαρίστηκαν από μια στημένη φάση. 1-1 το τελικό σκορ του αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Εύβοιας.

Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή μπάλας και πίεζαν συνεχώς την άμυνα των Αλατσάτων, χωρίς όμως να κάνουν τη μεγάλη φάση μπροστά από την εστία του Παπαρίδη. Με την πρώτη καλή στιγμή ήρθε και το γκολ. Στο 18’ λεπτό ο Θεοχάρης έβγαλε σέντρα από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Δούμας με προβολή άνοιξε το σκορ για την Ιστιαία. Στο 41’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0, όταν ο Γαβριήλ εκτέλεσε φάουλ ο Μαρίνοβ πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ.

Ίδια περίπου η εικόνα του παιχνιδιού και στο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι δύο φορές έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν είπαν νερό. Στο 65’ ο Μαρίνοβ σούταρε σε κενή εστία και έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ πάλι ο ίδιος παίκτης στο 76’ βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενών, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατάφερε τελικά να το αποκρούσει ο Παπαρίδης. Δύο λεπτά αργότερα δυστυχώς για τους γηπεδούχους ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου, που λέει, πως όποιος δεν βάζει γκολ δέχεται. Τα Αλάτσατα κέρδισαν φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή της Ιστιαίας, ο Καρλατήρας εκτέλεσε και ο Προβής πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρόπουλου κάνοντας το τελικό 1-1. Στο 90’ λεπτό αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Κατσαρής με κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Βασιλείου Γ’

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Γιώργου Σέγκου και των βοηθών του Περιβολάρη και Παντελάκη.

ΙΣΤΙΑΙΑ: (Σπίντζος): Σωτηρόπουλος, Τριανταφύλλου Αθ. (63’ Σελίμης Δ.), Βασιλείου Ι., Τριανταφύλλου Σπ., Τόουρφρε, Δούμας, Ψύλλος (71’ Γοργομάτης), Θεοχάρης, Μαρίνοβ (82’ Ζουμπανιώτης), Γαβριήλ, Χρήστου.

ΑΛΑΤΣΑΤΑ: (Γιαννάκης): Παπαρίδης, Κατσαρής, Παπαδημητρίου Γ. (Τσακλάνος), Ντοβίνος, Καρλατήρας, Προβής, Μιχαλόπουλος, Κοκκίνης (63’ Παπαδημητρίου Β.), Σπυρόπουλος, Μαρίνος (76’ Αλευρίδης), Καρέλης.
Γιάννης Δραπανιώτης
ΔΡΟΣΙΑ - ΩΡΕΙΟΙ 1-1: …’’άσφαιρη’’ Δροσιά!

Κυριαρχία για τους γηπεδούχους, αμυντική προσέγγιση για τους φιλοξενούμενους, καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι παίκτες της Δροσιάς, δυσκολεύτηκαν να βρουν το δρόμο προς την εστία του Μπιμπάϊ. Το κατόρθωσαν με τον Φρούση στο 35ο λεπτό, όταν ευστόχησε με κεφαλιά. 

Οι Ωρεοί, παρέμειναν κλεισμένοι στα καρέ τους, όμως κατόρθωσαν με μια αντεπίθεση, να ισοφαρίσουν και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Σκόρερ για την ομάδα των Ωρεών, ο Γ. Δημητρίου (44').

Το παιχνίδι δεν άλλαξε σκηνικό, ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Δροσιά να ελέγχει το παιχνίδι, όμως χωρίς να έχει ιδιαίτερη ουσία. 

ΔΡΟΣΙΑ (Β. Τόγιας): Μυτακίδης. Αλεξίου, Κηπιώτης, Ρωμανός, Τσούτης, Ματζούνης, Μπασούκος, Φρούσης (71' Χατζηνικολάκης), Παναγιωτάκος, Σαλεμ (58' Αργυρός), Πατρινός

ΩΡΕΟΙ (Θ. Γουρνάς): Μπιμπάϊ, Καρατσόλιας, Φαουϊ, Δημητρίου, Μούτσος, Ι. Αθανασίου, Κόλεφ (54' Δημουλάκης), Ματζώρος, Ζαχαράκης (50' Ρεσούλι), Δ. Αθανασίου, Τούσερτ (54' Μούστος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου