Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΓΩΣΑΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΛΟΥΚΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΟΧ - ΕΞΑΣΦΑΙΡΗ Η ΚΥΜΗ

ΛΟΥΚΙΣΙΑ 0-0 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
Δυνατό παιχνίδι, φάσεις, ένταση και πολλές ευκαιρίες συμπεριελάμβανε το σημερινό παιχνίδι στα Λουκίσια, μεταξύ του ΑΟ Λουκισίων και του ΑΟ Χαλκίς. Όμως το γκολ ήταν εκείνο που έλειπε από ένα τέτοιο Ευβοϊκό ντέρμπι κι έτσι το παιχνίδι έμεινε στο 0-0 με τις 2 ομάδες να μοιράζονται από 1 βαθμό. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Χαλκίδας είχε την υπεροχή δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήρθε στα ίσα, με τις 2 ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες. Οι φίλαθλοι του αγώνα ήταν αρκετοί σήμερα, παρά το τσουχτερό κρύο που είχε. Πολύ κακή η διαιτησία του Δημητρόπουλου και των βοηθών του.

Το φίλμ του αγώνα:

26'. Ο Καλογερόπουλος περνάει την άμυνα των Λουκισίων, βρίσκεται απέναντι από τον Σούρτζογλου, αλλά στο σουτ που έκανε, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσα την μπάλα με τα πόδια σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
52'. Από κόντρα, ο Σκρίβανος πήρε την μπάλα και από πλάγια θέση σούταρε, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. (Λουκίσια)
75'. Ο Λέκκας μπήκε από τα αριστερά και σε πλάγια θέση έκανε μια σέντρα - σουτ, αλλά η μπάλα έγλυψε το δοκάρι και πέρασε άουτ. Εκεί ο Καρακατσάνης δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί την σέντρα-σουτ και με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σούρτζογλου. (ΑΟΧ)
85'. Ο Δήμου πασάρει στον Σκρίβανο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Μόνο, αλλά στο σουτ που έκανε, έστειλε την μπάλα άουτ. (Λουκίσια)

ΑΟ Λουκισίων (Γιάννης Καραμπάς): Σούρτζογλου, Ματζώρος, Μπαρκώσης, Καραμπάς, Ζαχαριάς, Ευσταθίου, Ανέστης, Δήμου, Μηλαγιάννης, Τσομπάνης (45' Σκρίβανος), Φαρούκ.
ΑΟ Χαλκίς (Θύμιος Γεωργούλης): Μόνος, Καλλιμάνης, Θωμάς, Μπακρής (45' Τούρλας), Νικολόπουλος, Γιογιός, Μανιάτης, Καλογερόπουλος (80' Παστός), Ταυταρίδης (63' Γκιόκας), Καρακατσάνης, Λέκκας.

Ρεπορτάζ: Κώστας Σορόπουλος, Τάσος Σέρρας
Φωτορεπορτάζ: Τάσος Σέρρας







ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 0-6 ΑΟ ΚΥΜΗΣ
Όλοι γνώριζαν ότι η Κύμη θα γυρνούσε νικηφόρα από τον Ασπρόπυργο, το ζήτημα είναι με πόσα γκολ θα φιλοδωρούσε τους γηπεδούχους...
Τελικά η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη σταμάτησε στα... έξι, με τον Τσαλιαγκό να κερδίζει τη μερίδα του λέοντος καθώς σημείωσε χατ τρικ.
Εννοείται ότι το ματς δεν αντέχει σε κριτική, η Κύμη έκανε...πάρτι!
Τα γκολ σημείωσαν στο 11' ο Σαββίδης(φάουλ), Τσαλιαγκός(30', 63', 89'), 52' Γκάτσης, 91' Γεωργουδάκης.
Στο 60' ο Γκάτσης είχε και δοκάρι για λογαριασμό της Κύμης.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Τσίγκος, Φραντζάς, Φραγκόπουλος, Συμεοφορίδης, Σαγκλής, Πεΐδης, Μουσάκας, Βασιλειάδης, Σιδηρόπουλος (80'΄Μαυρίδης), Ζωγράφος, Λακάι (60' Λούμπασης).
ΑΟ ΚΥΜΗΣ: Ντουρέκας, Μάλλιος (71' Αναστασίου Β.), Μπλατσιώτης, Κύρου, Καραμπίνης, Κραβαρίτης (75' Γεραντώνης), Καλογερόπουλος, Σαββίδης (81' Κόκκος), Τσαλιαγκός, Γκάτσης, Γεωργουδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου