Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Δ' Εθνική-12η αγων.: ...δεν άλλαξε κάτι, Κόρινθος-Μάνδρα οδηγούν και ''παραμονεύει'' ο ΑΟΧ!

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι Κύμη-Λουκίσια
Ούτε το τρίτο κατά σειρά Ευβοϊκό ντέρμπι στον 7ο όμιλο ανέδειξε νικητή. Μετά την ισοπαλία που επικράτησε στα ματς Κύμη-Χαλκίδα και Λουκίσια-Χαλκίδα, άλλη μία ισοπαλία έλαβε χώρα χθες στην Κύμη αυτή τη φορά ανάμεσα στην Κύμη και τα Λουκίσια (και τα 3 μάλιστα 0-0), ένα αποτέλεσμα που μάλλον κρίνεται δίκαιο βάση της εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. 
Σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς, τα Λουκίσια είχαν μία ελαφριά υπεροχή στο α' ημίχρονο και σε δύο περιπτώσεις πλησίασαν το γκολ (σε ισάριθμα τετ α τετ), όμως δεν ευτύχησαν να προηγηθούν. Στην πιο χαρακτηριστική ευκαιρία τους, πρωταγωνιστής ήταν ο Βασίλης Ανέστης, ενώ λίγο νωρίτερα για λογαριασμό της Κύμης ο Τσάγκος έκανε ένα καλό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 
Στην επανάληψη, η Κύμη ανέβασε στροφές, πίεσε τους "πορτοκαλί", ούτε η ίδια όμως μπόρεσε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.
Πάντως στο β' ημίχρονο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις καθώς και οι δύο ομάδες επιχείρησαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους και μοιραία το 0-0 έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 83' αποβλήθηκε ο Καραμπάς για τα Λουκίσια αναγκάζοντας την ομάδα του να συνεχίσει με αριθμητικό μειονέκτημα.
Στο γήπεδο της Κύμης βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι, αλλά μάλλον δεν αποζημιώθηκαν από το θέαμα, αν και σε τέτοια παιχνίδια κατά κύριο λόγο, ο σκοπός είναι αυτός που αγιάζει τα μέσα.
Διαιτητής Τάσσης (Αθήνας) και βοηθοί Γεωργακόπουλος-Γκαβέρας (Αθήνας
ΚΥΜΗ(Βαγγ.Ντόβολης): Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Μπλατσιώτης, Κύρου, Καλογερόπουλος, Σαββίδης (76’ Κόκκος), Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης (67’ Αναστασίου Ι.), Γκάτσης, Τσάγκος (62’ Τσαλιαγκός).
ΛΟΥΚΙΣΙΑ(Γιάννης Καραμπάς): Σούτζογλου, Μιμηγιάννης, Μπάρκωσης, Καράμπας, Ζαχαρίας, Ευσταθίου Ν., Ανέστης (55’ Γκαράνης), Δήμου, Μπάλλας (82’ Δέδες), Τσομπάνης, Τσατσαρώνης (75’ Ευσταθίου Αλ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου