Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Μπαράζ Α.2 ΕΠΣΕ: ...''η Βορείων ανάβασης'', στην Α.1 η Ιστιαία!

 -Α.2 ΕΠΣ Εύβοιας-Μπαράζ ανόδου
...γκολ στο 84' και Μ(ι)ελέν Μαρίνοφ!
Όλα έδειχναν ότι το μπαράζ ανόδου της Α.2, πήγαινε για την ημίωρη παράταση! Το χρονόμετρο σημάδευε το 84' του αγώνα και τότε ''χτύπησε'' ο  επιθετικός της Ιστιαίας Μιλέν Μαρίνοφ, στέλνοντας τους συμπαίκτες του και τους φίλους της Ιστιαίας, στον 7ο ουρανό και σοκάροντας ταυτόχρονα τους αντιπάλους του του Νεοχωρίου...! Οι δευτεραθλητές του 1ου (Ιστιαία) και του 2ου (Νεοχώρι) ομίλου της Α.2 ΕΠΣΕ, έπαιξαν στο Ενωσιακό γήπεδο, το μπαράζ ανόδου στην Α.1 ΕΠΣΕ... Και οι δύο αντίπαλοι έχουν την δική τους ιστορία στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας, στην οποία ήθελαν να επανακάμψουν...! Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και αρκετή δύναμη, ενώ ήταν ολοφάνερο ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ... Έτσι και έγινε με την ομάδα της Βόρειας Εύβοιας, να πετυχαίνει το πολύτιμο γκολ που την οδήγησε τελικά στην Α.1! 
Ήταν το καλύτερο φινάλε για την ομάδα του Λάμπρου Σπίντζιου και για τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς. Το Νεοχώρι μπορεί να μην έφτασε στον στόχο του, όμως είχε ένα μεγάλο κέρδος και αυτό ήταν οι εμπειρίες που απέκτησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους δουλεύει πολύ ο προπονητής της ομάδας, Αργ. Μαστραγγελής και είναι σίγουρο ότι αυτή η προσπάθεια θα βρεί την επιβράβευσή της, αρκεί να υπάρχει υπομονή...
Αρίστευσε το διαιτητικό τρίο, του Γ. Σέγγου και των συνεργατών του Β. Βελέτζα και Δ. Φίλου.
---ΙΣΤΙΑΙΑ: Σωτηρόπουλος, Αθ. Τριανταφύλλου, Ψύλος, Χρήστου, Θεοχάρης, Αρ. Τριανταφύλλου(80' Ζουπανιώτης), Μαρίνοφ, Βασιλείου, Στραφιώτης (87' Μπαλαμούτης), Γαβριήλ, Καραβάς (69'), Αντωνίου.
---ΝΕΟΧΩΡΙ: Γ.Ι. Κότσαρης, Γ.Α. Κότσαρης, Ζωντός, Σωτ. Κότσαρης, Αθ. Κότσαρης, Πούρης (85' Μπονός), Παπαρήγας, Μακρής (85' Μυτάφης), Παπακωνσταντίνου, Καρλής, Σμαράς (72' Τζέμης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου