Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Γ' Εθνική: ...πρωταθλήτρια η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, στα μπαράζ Βύζας Μ. και Ηρακλής Ψ.!

---ΒΥΖΑΣ Μεγ.-ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. 1-0
...η τύχη του γύρισε την πλάτη,
αλλά προχωράει...!
Στα Μέγαρα έπαιξε ο Ηρακλής στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής... Ήταν ένα παιχνίδι ''χωρίς αύριο'' για τους γηπεδούχους, που κινδύνευαν να μείνουν εκτός μπαράζ, ακόμα και με ισοπαλία... Στον Ηρακλή Ψ., αρκούσε και η ισοπαλία για να περαμείνει 2ος και να μπεί στα μπαράζ με το μπόνους των 2 βαθμών. Το ακυρωμένο κανονικό γκολ, στο 22' του Ρεπετσά, ο τραυματισμός και η αναγκαστική αλλαγή, του Μάριου Σέγγου (44'), αλλά και ο τραυματισμός του Ζουλιώτη και η μεταφορά του στο Νοσοκομείο, ήταν τα τρία σημεία, που επηρέασαν τον Ηρακλή και σε συνδυασμό με την μεγάλη ατυχία, είχαν σαν αποτέλεσμα την ήττα στα Μέγαρα, από μια ομάδα που ήταν κατώτερη αγωνιστικά από τον Ηρακλή...
Το γκολ στο 83' ο Όκουε.
Εκπληκτική ήταν η συμπαράσταση του κόσμου του Ηρακλή στο παιχνίδι των Μεγάρων, όπου περισσότεροι από 400 φίλοι της ομάδας έδωσαν βροντερό παρόν...!
Παρά την άδικη ήττα σε παίκτες, διοίκηση και τεχνικό τιμ, υπάρχει ακράδαντη η πίστη, ότι ο Ηρακλής θα πετύχει, την μεγάλη ανατροπή και θα κάνει ακόμα ένα θαύμα, ανεβαίνοντας στην Β' Εθνική! 
Πολύ καλός ο διαιτητής Παπαπέτρου (Γιαννουγλίδης-Κουτσόγιαννος) -Αθήνας.
***ΒΥΖΑΣ Μεγ. (Μουράτ Σεροπιάν): Σατυριανός, Ανδρίκος, Γκούμας, Σκαφτούλης (90' Ανδ. Γεωργακόπουλος), Ευαγγελάτος (84' Μανωλιάδης), Ρωμαϊδης, Μωϋσίδης, Αρκουμάνης, Αθ. Γεωργακόπουλος (78' Μουστάκης), Στρατάκης, Όκουε.
***ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. (Αντώνης Πριόνας): Α. Μιχελής, Ζουλιώτης (78' λτ Παπαϊωάννου)Μπαλαμπάνης, Καλλιμάνης, Ρεπετσάς, Βαγγέλη, Μάτσος, Φαρούκ, Ντελέκος (70' Τσοκάνης), Βλαχόπουλος, Σέγγος (46' λτ Ανέστης).
---Θ' ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

που   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου