Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ της football league 2, από το ''onsports.gr''! Κορυφαίος προπονητής ο Αντώνης Πριόνας!

 Είναι γνωστό ότι με την κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα, http://www.onsports.gr, η "Α-Ε" συνεργάζεται από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της στο διαδίκτυο και έχουμε την τιμή, να είμαστε οι ανταποκριτές της στη Εύβοια... Με την άδεια λοιπόν του onsports.gr, αναδημοσιεύουμε... 

Τα βραβεία της football league 2 ---ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Το Onsports βραβεύει τους κορυφαίους του νοτίου ομίλου της football league 2.
Αν και το πρωτάθλημα βρίσκεται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, πολλά είναι τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα και τους αξίζει ένας τίτλος στην κατηγορία!
Αναλυτικά τα οκτώ βραβεία του onsports:
Καλύτερος προπονητής: Αντώνης Πριόνας
Σε επαγγελματική κατηγορία δεν είχε δουλέψει ποτέ ξανά! Πρόκληση για εκείνον η «παρθενική» συμμετοχής της ομάδας του, του Ηρακλή Ψαχνών, στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Ο Αντώνης Πριόνας μπήκε σε άγνωστα «μονοπάτια», όμως κατάφερε και βρήκε την «Ιθάκη». Έφτιαξε ένα ρόστερ από νέους και έμπειρους της κατηγορίας, έστειλε το σωματείο στην πρώτη του χρονιά στα play off και διεκδικεί επί ίσοις όροις την άνοδο στην football league.Συνολικά φέτος ο Ηρακλής Ψαχνών έχει δεκαεπτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες, ενώ διατήρησε το αήττητο εντός έδρας. 
Καλύτερος παίκτης: Πολ Ουρτάδο
Έχει αγωνιστεί σε 24 ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα της Παναχαϊκής και έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα σε πολύ κρίσιμα παιχνίδια και μάλιστα κόντρα σε αντιπάλους, όπως ο Βύζας Μεγάρων, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Πλατανιάς που είχαν τους ίδιους στόχους με τους Πατρινούς, αλλά και απέναντι στον Ολυμπιακό Χερσονήσου στην Κρήτη.Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα είναι ίσως ο καλύτερος μπαλαδόρος του νοτίου ομίλου της football league 2 και ο παίκτης που όταν απουσιάζει η πατρινή ομάδα χάνει τη δυναμική της.
Καλύτερο γκολ: Δημήτρης Βέρμπης 
Το τέρμα που σημείωσε στο 1-1 κόντρα στον Πανηλειακό στον Πύργο ήταν για… highlight! Ο 27χρονος επιθετικός πήρε την μπάλα και αφού διένυσε αρκετά μέτρα έχοντας την πίεση του αντιπάλου, με κεραυνό από τα 35 μέτρα έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του τερματοφύλακα της ομάδας του Πύργου, Θεοδωρακόπουλου.
Πρώτος σκόρερ: Νίκος Κατσικοκέρης
Διανύει τη δεύτερη του σεζόν στον Πλατανιά και παράλληλα την πιο παραγωγική! Ο Νίκος Κατσικοκέρης κατέλαβε την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του νοτίου ομίλου της football league με 15 τέρματα και συνέβαλε στην πολύ καλή πορεία του Πλατανιά τη φετινή σεζόν. Σίγουρα το καλοκαίρι πολλοί μνηστήρες θα χτυπήσουν την πόρτα του 23χρονου επιθετικού!


Η δήλωση: «Ο Μπέος έχει κυτταρίτιδα στην πλάτη»!

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, κατά καιρούς έχει προκαλέσει με τις διάφορες… ατάκες που «πετάει». Φέτος και με αφορμή το «casetta-gate» ο ισχυρός άνδρας της πατρινής ομάδας θέλοντας να «πικάρει» τον Αχιλλέα Μπέο, με τον οποίο βρίσκεται σε κόντρα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis»: «Ο Μπέος έχει κυτταρίτιδα στη πλάτη. Ασχολείται με το ποδόσφαιρο μόνο για το στοίχημα και φέρεται να ελέγχει 8 ομάδες στη Footbal League. Θα κάνω αγώνα για να φύγει από το ποδόσφαιρο και ξεκινάω μια κίνηση μετά το Πάσχα, με παράγοντες που αγαπούν το άθλημα».


Ο… άτακτος : Πέτρος Φιλιππάκος
Δύο φορές αποβλήθηκε ο Πέτρος Φιλιππάκος τη φετινή σεζόν και τις δύο δέχθηκε τη βαριά καμπάνα των δεκατεσσάρων αγωνιστικών! Ο επιθετικός του Ολυμπιακού Χερσονήσου θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο του άτακτου της κατηγορίας, μια και την πρώτη φορά αποβλήθηκε λόγω εξύβρισης στο διαιτητή, όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο Πέτρος Φιλιππάκος, έχω τα φράγκα και θα βάλω να σε σκοτώσουν». Ο ποδοσφαιριστής το αρνήθηκε, αλλά δεν γλίτωσε την τιμωρία των έξι αγωνιστικών.
Τη δεύτερη φορά στο ματς των Κρητικών με αντίπαλο τον Πανηλειακό, ο Φιλιππάκος φέρεται σύμφωνα και πάλι με το φύλλο αγώνα να κάνει σκληρό τάκλιν στον Σωτηρόπουλο του Πανηλειακού και εν συνεχεία νομίζοντας ότι ο αντίπαλος προσποιούταν τον τραυματία του έριξε κλωτσιά στα πλευρά και αποχωρώντας τον έφτυσε. Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια και ο διαιτητής τον απέβαλε. Η ποινή; Οκτώ αγωνιστικές (έξι συν δύο γιατί ήταν αρχηγός)!
Unfair βραβείο:
Σε μία unfair ανακοίνωση προχώρησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή λίγες ημέρες μετά το ματς με τον ΑΟΧανίων: «Με κοινή απόφαση της διοίκησης, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών, η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν θα τηρούν το fair play στον αγωνιστικό χώρο σε καθυστέρηση και άσκοπες ενέργειες των αντιπάλων εφόσον δεν συντρέχει σοβαρός λόγος».
Fair play:«Τέλος στη βία»
Αν μη τι άλλο στη δίνη των θλιβερών επεισοδίων που λαμβάνουν χώρα φέτος στα γήπεδα της Super League και με νωπές τις μνήμες από τα όσα συνέβησαν στον τελικό του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο, η κίνηση του Παναιγιάλειου παραμονή του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης μόνο ως fair play μπορεί να χαρακτηριστεί...

Η διοίκηση του συλλόγου του Αιγίου είχε εκδώσει ανακοίνωση μέσω της οποίας έκανε γνωστό ότι αντιπροσωπεία του ΤΑΠ «θα βρεθεί στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Απόλλωνα και θα δώσει συμβολικά αναμνηστικά του Παναιγιάλειου. Οι φίλαθλοι του Παναιγιάλειου θέλοντας να ανταποδώσουν την καλή φιλοξενία που έτυχαν στη Ριζούπολη από τους ομολόγους τους του Απόλλωνα, αναμένεται να υποδεχτούν πριν την αναμέτρηση τους εκδρομείς από την Αθήνα, ενώ ένα κομμάτι των φιλάθλων της «Μαύρης Θύελλας» θα καθίσει με τον πυρήνα των φίλων του Απόλλωνα».
Όπερ και εγένετο! Οι φίλοι των δύο ομάδων κάθισαν μαζί στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου της πόλης και μάλιστα οι οπαδοί του Απόλλωνα Σμύρνης ανήρτησαν πανό που έλεγε: «Μας χωρίζουν μόνο 90 λεπτά»!Παράλληλα, η είσοδος των παικτών έγινε με τη συνοδεία 23 νεαρών παιδιών που έγραφαν «Όχι στη βία, “μαύρη λατρεία”», ενώ στο ημίχρονο εκφωνήθηκε κοινή ανακοίνωση των διοικήσεων των δύο σωματείων: «Τέλος στη βία. Θα δώσουμε εμείς το παράδειγμα στις ομάδες των μεγαλύτερων κατηγοριών, σχετικά με τα όσα συμβαίνουν τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
ΣΗΜΕΙΩΣΗ "Α-Ε": Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, στον φίλο Αντώνη Πριόνα... Έδειξε για μια ακόμα φορά, ότι οι Ευβοιώτες προπονητές, έχουν αξία και είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα... Απέδειξε ότι δεν είναι ...πανάκεια (σ.σ.:Πανάκεια ήταν ανθρωπόμορφη δευτερεύουσα θεότητα της ελληνικής μυθολογίας, συνυφασμένη με την έννοια της θεραπείας (ή βοτανοθεραπείας) επί πάσας νόσου), ο ερχομός κάποιων τυχάρπαστων και καιροσκόπων προπονητών, έξω από την Εύβοια... Σίγουρα έχουν έλθει σπουδαίοι προπονητές στην Εύβοια, όμως πιστεύουμε στον Ευβοιώτη προπονητή και τις ικανότητές του... Βέβαια στην πετυχημένη συνταγή του Ηρακλή Ψαχνών, των δύο τουλάχιστον τελευταίων χρόνων, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους κρίκους της αλυσίδας, την διοίκηση, τους προπονητές, τους παίκτες και φυσικά στη μεγάλη δύναμη των φιλάθλων, των Ψαχνών και όχι μόνον... Η απόλυτη και αρμονική συνύπαρξη όλων, είχε σαν αποτέλεσμα το θαύμα του "ΗΡΑ", που παρακολουθούμε, όλοι μας, με απόλυτο σεβασμό, με την πίστη και την ευχή ΟΛΩΝ των ΦΙΛΑΘΛΩΝ της ΕΥΒΟΙΑΣ, να δούμε τον ΗΡΑΚΛΗ Ψ. στην Β' Εθνική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου