Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκες στα φιλικά για ΑΟ Χαλκίς και Κύμη...!


Φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας έδωσαν ο ΑΟ Χαλκίς και η ομάδα της Κύμης, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Ο ΑΟ χαλκίς υποδέχθηκε τα Μαλίσσια, που κέρδισαν, την άνοδο στην Δ' Εθνική από την ΕΠΣ Αθήνας και η Κύμη νίκησε την έμπειρη στις Εθνικές κατηγορίες ομάδα της Θήβας. ---ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ και το σχετικό ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...
***ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ...4-0: ...επίδειξη δύναμης!
Άνετη νίκη πέτυχε ο ΑΟ Χαλκίς στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο Στάδιο της Χαλκίδας, κερδίζοντας τον ΑΟ Μελισσιών με σκορ 4-0. Τα γκολ για την Χαλκίδα πέτυχαν οι Ιορδανίδης, Γιογιός, Λέκκας και Ταυταρίδης. Η ομάδα της Χαλκίδας ήταν καλή  και ικανοποίησε τους 100 περίπου φιλάθλους, που βρέθηκαν χθες στο στάδιο της Χαλκίδας, παρά την απουσίες που είχε όπως των Παστού και Χρυσάφη. Χρόνο συμμετοχής πήραν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που ήταν στην αποστολή και εντυπωσίασαν και όσοι δεν αγωνίστηκαν στην βασική εντεκάδα. Επόμενο φιλικό δεν έχει προγραμματιστεί για τον ΑΟ Χαλκίς, αλλά σίγουρα κάποια θα γίνουν ακόμα, αφού το πρωτάθλημα ξεκινάει στα μέσα Οκτωβρίου.
-δύο φάσεις από τον αγώνα...

ΚΥΜΗ-ΘΗΒΑ  1-0 :ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΚΥΜΗ…

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έγινε, στο γήπεδο του Αυλωναρίου, ανάμεσα στην ομάδα της Κύμης του Γιώργου Ντόβολη και την ομάδα της Θήβας, του Αντώνη Αυλωνίτη. Δυο ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και στον 7ο όμιλο, πιο συγκεκριμένα.  Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με αρκετές φάσεις, δύο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα και ένα γκολ με πέναλτι.
Οι δύο τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλο το έμψυχο υλικό που είχαν στη διάθεσή τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα…
Η νεοφώτιστη στην Δ’ Εθνική, ομάδα της Κύμης, παρουσιάζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι, και ο προπονητής Βαγγ. Ντόβολης, φαίνεται να έχει σχεδιάσει τον βασικό κορμό πάνω στον οποίο θα στηριχθεί όλη η ομάδα. Ειδικά στο α’ μέρος τα στοιχεία που έδειξε η Κύμη ήταν πολύ καλά, με πολύ τρέξιμο, πολύ καλή κυκλοφορία και αποτελεσματικότητα στον ανασταλτικό τομέα. Είναι χαρακτηριστικό ότι κύρια στο α’ μέρος η άμυνα της Κύμης δεν κινδύνευσε σε καμιά περίπτωση, ενώ από τους επιθετικούς χάθηκαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Θήβας, του Αντώνη Αυλωνίτη, έχει μεγάλες εμπειρίες στις Εθνικές κατηγορίες, είναι φανερά ανανεωμένη σε μεγάλο βαθμό. Ο Ευβοιώτης τεχνικός των Θηβαίων, έχει δουλέψει πολύ και σίγουρα θα δούμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών του πρωταθλήματος.
Στο α’ μέρος και κύρια στο πρώτο 30λεπτο, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί, πέτυχαν ένα γκολ και πίεσαν για περισσότερα χάνοντας καλές ευκαιρίες. Μετά το 30’ οι Θηβαίοι ισορρόπησαν το παιχνίδι.
Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την Θήβα όμως να αναλαμβάνει αρκετές πρωτοβουλίες και να φτάνει κάποιες φορές με αξιώσεις στην εστία του Παπαδόπουλου.
Στο 2’ ο Γκάτσης με πολύ ωραίο τρόπο απέφυγε τους αντιπάλους του και από πλάγια θέση, στο ύψος της περιοχής, έπιασε δυνατό και ευθύβολο σουτ, που όμως σταμάτησε πάνω στο κάθετο δοκάρι.
Η πρωτοβουλία της Κύμης είχε σαν αποτέλεσμα, στο 14’ μετά από κατά μέτωπο επίθεση του Τσαγκού, αυτός ν’ ανατραπεί από τον Μπατσούλη, πέναλτι, που εκτέλεσε αριστοτεχνικά ο Σαββίδης και έκανε το 1-0…
Η Θήβα ‘’ισοφάρισε’’  τα δοκάρια, στο 34’, όταν ο Χρήστου σε μια ξαφνική αντεπίθεση βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ντουρέκα, ο οποίος του έκλεισε το οπτικό πεδίο, όμως αυτός τον πλάσαρε για να χτυπήσει η μπάλας στο κάθετο δοκάρι της εστίας της Κύμης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στ. Ρουμπής, με συνεργάτες τους Θαν. Παπαθανασίου και Πέτρο Τσώνη.
ΚΥΜΗ (Βαγγ. Ντόβολης): Ντουρέκας, Β. Αναστασίου, Παριανός, Κύρου, Φωτιάς, Μαν. Αναστασίου, Σαββίδης, Καλογερόπουλος, Γκάτσης, Τσαγκός, Γεωργουδάκης,  στο β’ μέρος έπαιξαν οι Παπαδόπουλος, Γκίκας, Τσαλιαγκός, Κόκκος, Καραμπίνης, Αποστολίδης, Κοτρόζος και Βεζυρτζόγλου.
ΘΗΒΑ (Αντ. Αυλωνίτης): Δράμπαλης, Μπατσούλης, Φέκας, Σταματέας, Τσέλος, Κωτσαλάς, Κοξαράκης, Χρήστου, Νταλάκας, Ανυφαντής, Καρακώστας, στο β’ μέρος έπαιξαν οι Ευθυμίου, Πλάτζος, Τσίμας, Καλογερής, Σταμέλος, Λάμπρου, Χατζάκης, Μαντάς.
-το φωτορεπορτάζ του αγώνα:
Η ανατροπή του Τσαγκού στο 14' ήταν το πέναλτι...
...που εκτέλεσε εύστοχα ο έμπειρος Σαββίδης και πέτυχε το γκολ που έκρινε την συνάντηση.
Ο Ντουρέκας διώχνει...
Ο πάγκος της Θήβας με τον Αντώνη Αυλωνίτη...
Πάντα παρών στα παιχνίδια της Κύμης ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, Δημήτρης ΘΙωμάς, διακρίνεται στην εξέδρα, πάνω τρίτος από δεξιά, παρέα με τον γνωστό Αλιβεριώτη παράγοντα Μάκη Περπερίδη και τον παλιό άσο του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου Νίκο Καλοκαιρινό...
Το τελευταίο απόκτημα της Κύμης, ο πανύψηλος Κώστας Κραβαρίτης, που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Κύμη.
Α' βοηθός στο παιχνίδι ήταν ο Θανάσης Παπαθανασίου...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου