Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ''ΕΡΑΣΤΕΣ'' των 2ΚΥΚΛΩΝ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ ΤΟΥΣ στον ''ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ''!


Την Κυριακή 29-1 το Vespa club Χαλκίδος μαζί με το Africa twin club Αθήνας, διοργάνωσαν εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, παραβρέθηκαν μέλη από την ΑΜΛΕΧ, το ΚΕΣΑΧ,ΑΜΟΤΟΕ, ΦΙΔΕ,ΛΕΜΑΦΩ και ΛΕΜΟΤ.
Προηγήθηκε ραντεβού των μοτό, στην Παλιά Γέφυρα και από εκεί το κομβόϊ ξεκίνησε την χειμωνιάτικη βολτούλα στον δρόμο που ενώνει την Υλίκη με την Παραλίμνη, φυσικά υπήρξε ''πρόνοια'' για τσιπορο-μεζεδοκατάνυξη εκεί στη εξοχή και επιστροφή στην ζεστασιά του ''Ιππόκαμπου''.
 Η κοπή της πίτας έγινε, στην παραλία της Δροσιας Χαλκίδας και στο γνωστό Club Ιπποκαμπος του οποίου ένας από τους ιδιοκτήτες είναι και ο Τάσος Αθηναίος.
Ο Τάσος Αθηναίος είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του Vespa club, το οποίο έχει δημιουργηθεί εδώ και 3 χρόνια και υπάγεται στην ΑΜΛΕ Χαλκίδας....---ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ το ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Οι λάτρεις των δύο τροχών που παραβρέθηκαν και ήταν πολλοί πέρασαν πολύ όμορφα σε ένα οικογενειακό κλίμα, διασκέδασαν, αναπόλησαν παλιές εξορμήσεις και μίλησαν για  καινούριες.
Χαιρετισμό και ταυτόχρονα ενημέρωση πριν την κοπή της πίττας, έκαναν ο πρόεδρος της ΑΜΛΕΧ. Κώστας Φισκατώρης, ο Βαγγέλης Κούκος μέλος του Vespa club, ο Νίκος Τσαρδακλής μέλος του ΦΙΔΕ  και μια χιουμοριστική νότα έδωσε ο κ. Παναγιώτης Ζερβός μέλος της ΑΜΛΕΧ.
Ο σύλλογος επίσης βράβευσε τον Μιχάλη Καρλέτσο για τα πολλά και μεγάλα ταξίδια που έχει κάνει, συντροφιά τη δίκυκλη αγάπη του.
Επίσης τον Νικο Ανδρέου που στέφθηκε πρωταθλητής στα Motocross στη κατηγορία OPEN. Το βραβείο παρέλαβε ο φίλος του κ.Αλέξης Γουργουρίνης.
Τέλος ο Σπύρος Κοσμάς παρέλαβε βραβείο για το πρωτάθλημα που κατέκτησε στα MX2.
Τα βραβεία παρέδωσαν ο πρόεδρος της ΑΜΛΕΧ Κώστας Φισκατώρης μαζί με τον πρόεδρο της ΚΕΣΑΧ Φώτη Σπανό και τον Γραμματέα της ΑΜΟΤΟΕ Στέλιο  Χριστοδούλου, οι οποίοι ήταν κι αυτοί που έκοψαν τη πίτα.
Τέλος ειδική μνεία έγινε σ' ένα παλιό στέλεχος της ΑΜΛΕΧ και από τα ιδρυτικά στελέχη  του Vespa club Γιώργο Κουμπιά που το 2011 βύθισε στο πένθος τη μοτοσυκλετιστική κοινότητα, νικημένος από την επάρατη νόσο.
Το Africa twin club το οποίο έκλεισε 19 χρόνια ζωής, με πρόεδρο τον Νίκο Λειβαδάρα, τον Γιάννη Ξενάκη  ταμία (και ιδρυτικό μέλος του) Γιώργο  Τζήμα αντιπρόεδρο, Λάζαρο Κοροξενίδη γραμματέα, Βασίλη Βόγκα υπεύθυνο εκδρομών και Μιχάλη Αναγνωστόπουλο μέλος του club, έκοψε και τη δική του πίτα, στη συνέχεια! Όλοι ευχήθηκαν ευτυχισμένο και με υγεία το νέο έτος και φυσικά καλά χιλιόμετρα στους δρόμους!
...η εκδηλώσεις σε φωτό:
...ήταν το κρύο....ήταν το κρύο τσουχτερό και τράβαγε το τσίπουρο!
...στο δρόμο ανάμεσα στις δυό λίμνες Υλίκη και Παραλίμνη!
...παλιές αλλά καλοδιατηρημένες, πραγματικές κυρίες οι ''Vespa''-ες του πρόσφατου παρελθόντος, όταν το μεράκι περισσεύει...!
...η κοπή των πιτών και οι βραβεύσεις, από τις δύο λέσχες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου