Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΤΟΥΣ, στο ''σπίτι'' τους!

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας έκοψε την πίττα του, την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012, στην κατάμεστη αίθουσα συγκεντρώσεων του. Παρά τογεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν, περισσότερα από εννενήντα μέλη του έδωσαν το παρών.
Ο Α’ Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων Αποστόλης Τσολακίδης καλωσόρισε, από μεριάς του Δ. Σ., τους προσκεκλημένους που τίμησαν την εκδήλωση με τη παρουσία τους και ήταν:
---ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ και ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ....
Ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας, οι Βουλευτές του Νομού μας Αικ. Περλεπέ και Συμ. Κεδίκογλου, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Εύβοιας Γιάννης Παπακωνσταντίνου μαζί με τον Ταμία της Ένωσης Αντώνη Παπαδάκη. Σύντομο χαιρετισμό έστειλε ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Εύβοιας και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργος Ψαθάς, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.
...ο πρόεδρος Λευτέρης Φανός κόβει την πίτα... Αριστερά χαμογελαστός παρακολουθεί ο ''τελετάρχης'' Απ. Τσολακίδης, ενώ το ''ελικοπτερίσιο'' (πως λέμε ...αετήσιο) βλέμμα του ''Κολίνα''-Παπακυριάκου, δείχνει ότι όλα είναι ''...under control'' !
Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό και τις ευχές των προσκεκλημένων, ο Σύνδεσμος κλήρωσε έξι δωρο-επιταγές των 150 Ευρώ για τα μέλη του, που ήταν παρόντα κι οικονομικώς εντάξει για την χρονιά που έφυγε. Οι δωρο-επιταγές ήταν προσφορά του Συνδέσμου και των χορηγών της εκδήλωσης, Marlboro Shop και Αθλοκίνησης. Την κλήρωση πραγματοποίησε ο Ταμίας του Συνδέσμου Θανάσης Παπακυριάκος και  τυχεροί αναδείχθηκαν οι:
Νίκος Χουντάσης, Στέλιος Φώτης, Βαγγέλης Σιμιτζής, Γιώργος Στρουμπούλης, Νίκος Σίμωσης και Μαρία Κοκκινάκη.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίττας από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Λευτέρη Φανό. Το φλουρί αντιστοιχούσε στην καθιερωμένη πλέον χρυσή λίρα και κληρώθηκε, για όλα τα μέλη που ήταν στην αίθουσα. Τυχερή αναδείχθηκε μία νέα Διαιτητής, η Ελένη Κοτταρά.
Η τύχη χαμογελάει στους νέους... Νέα στη διαιτησία και η Ελένη Κοτταρά ήταν η τυχερή που πήρε την καθιερωμένη λίρα...! Μακάρι να της βγεί ''λίρα 100'' και στη διαιτητικής της καριέρα...
Το Δ.Σ. με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους. Ιδιαίτερα όμως εκφράζει τις ευχαριστίες του στους χορηγούς, που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν η δυνατή η πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, τον Άκη Πικραμένο, υπεύθυνο του Marlboro Shop, τον Γιώργο Τζαφέρο, υπεύθυνο της Αθλοκίνησης και τον Δημήτρη Ακριτίδη, υπεύθυνο της ομώνυμης εταιρείας διανομών και αντιπροσωπιών.
Με την λήξη ακολούθηση μικρή δεξίωση, όπου δόθηκε η ευκαιρία για συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων.
...το φωτορεπορτάζ:
...κυρ-Ηλίας Θαλάσσης ...ιπτάμενος!
...''παλιοσειρές'' ΑΕ! Μανώλης Γεροχειμώνας (αρ.) και Σπύρος Γαρέφαλος (δεξ.),
νεότερος ο Σωτήρης Γραμματικόγιαννης στη μέση και κάτω ο Γιώργος Συκοβάρης...
...ο Θανάσης Κολίνα-Παπακυριάκος, σε ρόλο Αη-Βασίλη, χωρίς μαλλί και γένια, μοιράζει δωροεπιταγές!
...στον Βαγγέλη Σιμιτζή!
...στον Στέλιο Φώτη!
...στον Γιώργο Στρουμούλη!
...στην καινούργια Μαρία Κοκκινάκη!

...και άλλο καινούργιος τυχερός ο Νίκος Σήμωσης!
...και άλλος Νίκος (Χουντάσης) τυχερός!
...η κλήρωση ''δια χειρός'' Κωστή Πικραμένου και κάτω η τυχερή Ελλένη Κοτταρά...!
Μανώλης Γεροχειμώνας και Χρήστος Τοκπασίδης, ονόματα βαριά σαν ιστορία στην διαιτησία...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου